MarvenaBeauty.com

Много технологии
Максимална гъвкавост​

Съвременният естетичен пазар изисква гъвкавост.
Платформа xeo комбинира най-универсалните лазерни и светлинни технологии в една система, която да отговори на многобройните нужди на вашите пациенти.

В допълнение, Cutera се отличава заради способността си да предоставя прецизен контрол на ключовите параметри на всички терапевтични нива – основен елемент за успешни резултати от лечението.

Независимо дали се интересувате от подмладяване на кожата, обезкосмяване или широката гама от съдови процедури, платформа xeo ви предоставя мощен инструмент за това.

Преди и след

XEO мултифункционална система

Гъвкав Nd:YAG лазер с дълъг импулс за изключителна терапия

За трайно обезкосмяване, подмладяване на кожата и съдова терапия, Cutera създаде 1064 nm Nd:YAG лазер с дълъг импулс, който предоставя няколко клинични предимства, в това число:

  • Трайно обезкосмяване при всеки тип кожа, включително с тен
  • Очакваща патент микросекундна технология за комфортно подмладяване на кожата, с ефект върху разширени пори, бръчки и неравномерна текстура
  • Ефективно третиране на голямото разнообразие от съдови състояния, в това число вени на краката

Тази иновативна, лесна за използване система включва технология PowerFlex™, която представлява независим контрол на енергия, широчина на импулс и честота на повторение.

Промяната на размера на спота се прави само с едно завъртане на диска. Вътрешно калибриране означава, че не е необходимо да спрете процедурата си, за да калибрирате системата, когато променяте параметри.

Вграденото контактно охлаждане защитава епидермиса и осигурява комфорт на пациента, без необходимост от разходи за криогени или външни охладители.

В заключение, уникалното захранване означава, че няма да се налага да правите компромис с параметрите при висока честота на повторение.

Технологии

Стягане на кожата в нова светлина

Titan е първият адаптиран инфрачервен светлинен източник за дълбоко дермално загряване, с което се постига контракция на колагена. Клинично, Titan се прилага най-често върху лицето, шията и корема. Няма еднократни консумативи, поради което се радвате на ниска себестойност.

Pearl и Pearl Fractional: Безопасна и ефективна процедура за третиране на бръчки и обновяване на кожата

Pearl е обновяващ лазер, който внимателно и безопасно третира признаците на стареене и увредена кожа. Процедурата с Pearl редуцира фините линии с по-малък брой процедура и по-кратък период за възстановяване в сравнение с другите технологии.

Cutera знае, че всяка практика е уникална, затова нашата платформа Xeo може да бъде персонализирана с приложенията, от които се нуждаете. Независимо дали искате да започнете с най-популярните процедури, да специализирате в подмладяване на кожата, или да имате всичко, налице е система Xeo, която е точно за Вас.

*Забележка: Titan може да бъде добавен към всяка една конфигурация.

Процедури

Подмладяване на кожата

Третиране на съдови проблеми

Премахване на окосмяване