MarvenaBeauty.com

• Премахване на татуировки
• Ревитализация на кожата
• Пигментни лезии

enlighten® съчетава три изключително ефективни дължини на вълната (532, 1064 и 670 nm) и двойна продължителност на импулса (2 ns и 660/750 ps) за ефективно премахване на многоцветни татуировки, като въвежда изцяло нов подход за нежни, ефективни и бързи подобрения в появата на нежелан пигмент и цялостното качество на кожата.

Преди и след

Мощното универсално пико устройство, enlighten® безопасно и ефективно премахва татуировки, проблеми с кожата и пигмента при всички типове кожа.

enlighten® в действие

ТАТУИРОВКА, ПИГМЕНТ, РЕВИТАЛИЗАЦИЯ НА КОЖАТА

Татуировките и пигментът се състоят от множество цветове, които изискват множество дължини на вълната за ефективно отстраняване. Трите дължини на вълната и двойната продължителност на импулса на enlighten® ефективно премахват нежеланите татуировки и пигменти – дори тези, които са устойчиви на традиционно лечение. Процедурите на апарата за ревитализиране на кожата – PICO Genesis и PICO Genesis FX безопасно се справят с пигментните проблеми и предизвикват дермални нарушения, за да ремоделират кожата и да третират белези от акне за по-малко от три сесии.

enlighten® технология

Характеристика​

  • Двойна продължителност на импулса: 2 ns и продължителност на импулса 750/660 ps
  • Три напълно интегрирани лазерни дължини на вълната – 532 nm, 670 nm и 1064 nm
  • Micro Lens Array (MLA) за ефективно лечение на белези от акне
  • Безопасен за всички типове кожа

Търсите устройство, специализирано в ревитализация на кожата?

enlighten® SR на Cutera е създаден точно за това – ревитализация на кожата. Той  съчетава две високоефективни дължини на вълната (532 nm и 1064 nm) и ултра-къси пикосекундни импулси (750 ps), за да въведе изцяло нов подход за нежни, ефективни и бързи подобрения във външния вид на нежелания пигмент и цялостното качество на кожата. Прикрепете Enlighten Micro Lens Array (MLA) за ефективно лечение на белези от акне на всички типове кожа.