MarvenaBeauty.com

Лазерна система за премахване на окосмяване

Разработена от иновативния лидер в естетичната лазерна технология Cutera, лазерна система Excel HR™ за премахване на косми осигурява усъвършенствани първокласни решения за отстраняване на косми за всеки тип кожа.

Съчетавайки лазер с висока мощност 755 нанометра Александрит и доказания 1064 nm Nd: YAG лазер с дълъг импулс на CUTERA, съчетан с превъзходството на сапфиреното охлаждане, Excel HR предефинира съвременното лазерно премахване на косми. Това прави лазерна система Excel HR ефективен, безопасен и удобен вариант за лазерна епилация през 21-ви век.

Преди и след

Система за обезкосмяване

Copy of ESTHETICIAN POST vol4

Технология на работа и технически характеристики

Дългият импулс 1064 nm Nd: YAG се счита за най-безопасната дължина на вълната за лазерно отстраняване на косми при кожа тип IV – VI.

Технологията truPulse ™ на CUTERA е единствената платформа Nd: YAG, която измеримо осигурява постоянна енергия през целия импулс. Това осигурява постоянна производителност и превъзходни клинични резултати за вашите пациенти. Технологията truPulse се предлага само от световния лидер в лазерна технология Nd: YAG, Cutera.

За да се насочи успешно енергията на лазера към дълбоките фоликулни структури, система за лазерна епилация Excel HR използва индексно съвпадение и компресия чрез контакт със сапфирното охлаждане. Подобрената ефикасност се постига, като се осигурява по-добър комфорт на пациента за всички видове кожа, включително и тъмните кожи.

При изследване на пациенти, което измерва комфорта и удовлетворението при лазерно отстраняване на косми, 100% от пациентите в проучването предпочетоха Excel HR при сравнима, конкурентна лазерна процедура за отстраняване на косми. Изследването е сравнявало опита на пациента с една лазерна процедура за премахване на косми – настройките на енергията между конкурентната лазерна процедура и процедурите на Excel HR. Половината от третираната зона на пациента се обработва с идентична по параметри лазерна система, а другата с Excel HR. След процедурата пациентите са помолени да сравнят усещането и цялостното удовлетворение от двете процедури.

Епидермалната защита е критичен фактор при третирането на по-тъмни типове кожа и контактното охлаждане е предпочитаният метод, поради способността му да охлажда обработваната зона преди, по време и след всеки лазерен импулс. Лазерна система Excel HR е единствената висококачествена система за отстраняване на косми с висока мощност с 1064 nm и 755 nm, която използва охлаждане със сапфирен контакт за осигуряване на непрекъснато охлаждане, което максимално улеснява комфорта и лечението на пациентите, като същевременно осигурява страхотни резултати.