MarvenaBeauty.com

Лазерна система
excel® V+

Нова сила в лазерните процедури за третиране на съдове и пигментации. Excel V+ е лазерна технология от последно поколение, предназначена за успешно третиране на съдови и пигментни лезии.

Системата работи с две дължини на вълната (532 nm и 1064 nm), която включва до 4 сменяеми накрайника, 5 уникални режима на работа и опции за размера на работната площ от 2 мм до 16 мм. С патентования си дизайн, Excel V+ предоставя силата, прецизността и производителността за безопасно и ефективно лечение на повърхностни и дълбоки съдови лезии и доброкачествени пигментации. Със съчетанието на две клинично доказани дължини на вълната, големина на работния спот и по-висока енергия, Excel V+ може да Ви постави пред останалите и да разшири възможностите Ви за лечение.

Преди и след

Технология и накрайници

CoolView

Най-добрата комбинация на дължини на вълните (532/1064 nm) за лечение на повърхностни и дълбоки съдови лезии и пигментации с нашия напълно интегриран накрайник CoolView. Възможност за настройване на работния спот от 2 до 16 мм и предоставяне на повече комфорт по време на процедурата с вградената сапфирена охлаждащата система.

Genesis V

Накрайникът Genesis V доставя нежни микроимпулси с дължина на вълната 532 nm или 1064 nm, като стимулира образуването на колаген и подобрява микроваскулатурата. Ефективно се третират фините линии и бръчки, розацея, дифузнo зачервяване, белези и други. Подходящ за всички типове кожа, без възстановителен период.

Dermastat

Dermastat е накрайник на платформата Excel V+, подобен на молив с фиксирана големина на спота от 2 мм, който осигурява подобрена гъвкавост и прецизност за бързо лечение на малки, дискретни съдови и пигментирани лезии. Накрайникът Dermastat ще разшири възможностите Ви при работа с дължината на вълната от 532 nm върху трудно достъпните зони по лицето и тялото.