MarvenaBeauty.com

Фокусиран ултразвук с висок интензитет и радиочестота

Бори се с отпускането на кожата, действа в дълбочина за естествено подмладяване.

Естествен лифтинг за лице, шия и деколте интензивно и дълготрайно подобряване тонуса на тъканите изключително безопасен, без възстановителен период неинвазвина техника забележими, дълготрайни резултати.

Прецизно управление на мощността

Revitex е ефективна мултифункционална платформа

Третира отпусната кожа и локализирани мастни натрупвания. Ексклузивната технология комбинира синергично енергията от микрофокусирания ултразвук с ефектите от радиочестотата, а резултата са изключителни процедури за лице и тяло.

СИСТЕМА REVITEX HIFU е технологична платформа, въздействаща върху различни нива на кожата, дълбоко до мускулната тъкан, за постигане на нехирургичен лифтинг.предозиране (100 настройващи се стъпки, от 0 до 100% от мощността).

Принцип на работа

HIFU фокусиран ултразвук е процедура, произхождаща от сферата на онкологията и едва наскоро е адаптирана за употреба в  естетичната медицина.

Техниката се състои в доставяне на високочестотен ултразвуков лъч и микрофокусирана енергия дълбоко в кожата, с висока степен на прецизност. Този фокусиран лъч действа термично, причинявайки незабавна контракция на колагеновите влакна и задейства неоколагенезата в месеците след процедурата.

Много функции и приложения

Процедури за лице

Revitex предлага нежна техника на лифтинг, третирайки отпуснатата кожа на лицето и шията по деликатен, но ефективен начин. Текстурата, тонуса и сияйността на кожата могат да бъдат подобрени само с няколко процедури чрез стимулиране на естествения клетъчен механизъм, отговорен за регенерацията на тъканите. HIFU 4.5 mm
Повдигащ ефект – HIFU 3 mm
Тонизиране на кожата – HIFU 1.5 mm
Бръчки

Процедури за тяло

Ефективни в намаляването на локализираните мастни натрупвания, процедурите за тяло се извършват с накрайници, които работят на дълбочина между 8 и 13 mm, което стимулира разграждането на мастната тъкан..