MarvenaBeauty.com

EVRL Laser

Най-новият ръчен лазер

ERCHONIA VIOLET AND RED LASER

Erchonia Violet And Red Laser е най-новият ръчен лазер на Erchonia с размер на „смарт телефон“ с  лесен за използване графичен потребителски интерфейс (GUI) и елегантен нов безжичен дизайн. Работейки при дължина на вълната от 405 nm и 635 nm, Erchonia Violet And Red Laser предоставя на потребителя иновативен инструмент за многофункционалност на процедурите.

Използвайте лазерите evrl
за лечение на множество състояния

Какво третира EVRL?

Използвайки силата на червения и виолетовия студен лазер с ниско ниво, EVRL използва лазерна терапия с ниско ниво (LLLT) за безопасно и ефективно лечение на по-широк спектър от състояния, отколкото много други предлагани днес студени лазери. Комбинацията от лазери в този иновативен дизайн предлага уникални антибактериални и антимикробни свойства и може да лекува широк спектър от състояния, като:

Изключителната многофункционалност на това лечение на болката с виолетов и червен лазер позволява на лекари, хиропрактици, физиотерапевти и други медицински специалисти да лекуват по-широк спектър от състояния с едно и лесно за използване устройство.

С изключителните клинични изследвания и разрешителното за пазара от FDA за лечение на състояния като тези, лазерите EVRL са доверен и доказан подход за лечение, позволяващ на практикуващите лекари да променят живота на пациентите без вредните странични ефекти, свързани с традиционните възможности за лечение.

Изпитайте удобството на ръчно устройство за третиране с лазер

Всеки медицински специалист разбира значителните ползи от ефективната опция за ръчно лечение. Размерът на „смарт телефон“ на безжичното устройство EVRL позволява лесна преносимост между офисите и дава възможност на персонала да отделя по-малко време за настройване на оборудването преди всяка сесия. Интуитивният графичен потребителски интерфейс (GUI) също така гарантира лекота на използване без никакво обучение или обширни познания.

Тези предимства, съчетани с несравнимите ползи от процедурите за лечение на болката с мощния червен и виолетов лазер, гарантират, че това уникално устройство е превъзходно допълнение към всеки медицински център. Свържете се с нас днес за повече информация относно закупуването на този лазер за Вашата клиника.

Спецификации

Конфигурация: 7.5 mW линия, генерирана от (1) червен лазерен диод,
<5 mW линия, генерирана от (1) виолетов лазерен диод с патентована оптика

Дължина на вълната:
635 nm & 405 nm

Модулация: постоянна вълна (CW) & импулсна (Hz) (само червеният) 
40 дефинирани(mistake, should be 100 от) потребителя канали за памет

Дисплей: пълноцветен TFT сензорен екран с лесна за използване технология

Източник на захранване: 3.7 VDC литиево-йонна полимерна батерия

Корпус: изполваният в авиацията микротекстуриран анодизиран
алуминий за здравина и лесно почистване

Тегло: 0.95 lbs (.42 kg) (само устройството)

Аксесоари: източник на захранване, основа за безжично зареждане, калъф и щипка за колан

Отговаря на ISO 13485 Качество на медицинските изделия, IEC 60601-1
Безопасност, 60601-1-2 EMC, IEC 60825-1 Лазерна безопасност,
CE маркировка

Лазерно устройство от клас 2/Устройство от клас ll (САЩ); 2a (ЕС)