MarvenaBeauty.com

Отново здрави
и красиви нокти

Атакувайте гъбичките по краката с Lunula Laser®, първият и единствен роботизиран, студен лазер за ускоряване растежа на здрави нокти при пациенти с онихомикоза.

Lunula Laser® е революционен нискоенергиен, студен, диоден лазер на американската фирма Erchonia, който по безопасен и ефективен начин третира онихомикоза (гъбички по ноктите) и нарушения по ноктите. Lunula има FDA сертификат за ефективно премахване на това неприятно, обезпокоително и понякога болезнено състояние. Уникалният двоен диоден подход на Lunula, ефективно се насочва към проблемната зона, като същевременно укрепва естествените защитни механизми на организма.

Лазерът Lunula е лесното и удобно лечение, което помага да превърнете вашите обезцветени и наранени нокти в по-чисти, по-здрави изглеждащи нокти.

Lunula Laser®

Лазерът Lunula е лазер с ниско ниво на въздействие, който ефективно се насочва към онихомихоза.

Устройството Lunula увеличава здравината на ноктите при пациенти, заразени с онихомикоза или гъбички по ноктите. В клиничното изпитване 67 процента от пациентите отговарят на критериите за успех от три милиметра чист нокът. До шест месеца след първоначалното лечение тези пациенти имат средно повече от пет милиметра нов растеж.

  • Единственото безконтактно, безболезнено решение за онихомикоза
  • Без болка, без престой и без риск
  • Край на срама от грозните крака

Какво третира
Lunula Laser®?

Апаратът е подходящ за употреба, след почистване на мазоли и кокоши тръни, тъй като фотонната енергия бързо възстановява раздразнената кожа.

Lunula Laser® успешно третира онихомикоза (гъбички по ноктите), но с него могат да се решават редица други медицински проблеми, като Tinea Pedis (дерматомикоза), заздравяване на рани, бавно растящи нокти, подобряване на кръвната циркулация, псориатични нокти, наранен нокът: остра и хронична фаза, усложнения при диабет: невропатия, микро и макро съдови заболявания.

Какво представлява Lunula Laser® технология?

Lunula Laser® е клас 2 медицинско изделие. Lunula използва патентована комбинация от червена (635nm) и виолетова (405nm) лазерна технология, която работи едновременно на 2 различни дължини на вълните върху един засегнат участък. Лазерът използва фотонна енергия, за да модулира клетъчните процеси, насочени към гъбичната инфекция, без нежелани странични ефекти върху нокътната плочка, пръстите или кожата.

Двата диода, които излъчват монохромни, кохерентни лъчи на 635nm и на 405nm, се абсорбират от фоторецептори и се отключва каскада от биохимични реакции, които водят до образуването на химични съединения, действащи оздравително върху тъканите.

Предимства на Lunula Laser®

За разлика от горещите лазери, които твърдят, че лекуват гъбички по ноктите,
Lunula е единствения, безболезнен студен лазер, без дим или изпарение и не изисква анестезия.

Резултати

Въпроси и отговори

Какво е усещането по време на процедурата?

По време на процедурата, няма никакви усещания! Без нагряване, без болка, без неприятен дискомфорт! Това лечение е неинвазивно и безболезнено и се прилага без риск.

Кога може да се очакват резултати?

Още след първата процедура, в която са предприети необходимите действия по почистване и третиране на проблемните зони, може да се усети облекчение и намаляване на дискомфорта, който причинява това състояние!
Клиничните проучвания показват, че при 89% от пациентите има израстване на 6.1 мм здрава нокътна плочка за период до 6 месеца.

Противопоказания

Не се препоръчва прилагането на процедури по време на бременност и при хора с епилепсия!

Какво е нужно преди процедурата?

За да бъде терапията максимално успешна, медицинският специалист, трябва да подготви засегнатите зони, чрез почистване и ексфолиране, за по-дълбоко проникване на фотонната енергия. По този начин, лечението, ще бъде възможно най-ефективно.

Колко време продължава една процедура?

Една процедура е с продължителност от 12 минути на един крайник.

Колко процедури са необходими?

Препоръчителният брой процедури с Lunula Laser®, са между от 4 до 6, по 1 (една) на всеки 30 дни, в зависимост от конкретния проблем. Гъбичните инфекция са различни по вид и етап на развитие, затова е необходимо, за всеки отделен случай, да бъде изготвена индивидуална програма.