MarvenaBeauty.com

CHANTARELLE Laboratory Derm Aesthetics е марка на полската компания Prof.Cosmetica, която съществува от 2004 г.

CHANTARELLE е марка за козметични препарати и неинвазивни лазерни устройства за специализирана цялостна грижа за красотата, предлагани в естетичната медицина.

Експертите на CHANTARELLE разработват терапии и устройства по такъв начин, че да постигнат максимална дългосрочна ефективност на леченията и незабавен ефект още от първото приложение в съответствие с нарастващите очаквания на клиентите. Леченията са удобни, безболезнени, неинвазивни и ефективни – те са идеална алтернатива на медицинските терапии.

PDT Master

Уникалното устройство MAGNETO-LED-LASER, притежаващо CE сертификат, съчетава 4 технологии:

 1. Лазерна светлина R – нискоенергиен диоден лазер – 3 диода с дължина на вълната 635 nm
 2. LED светлина – 36 светодиоди в четири цвята:
  • UV-виолетови лъчи – 395 nm
  • Синя светлина – 470 nm
  • Зелена светлина – 525 nm
  • Червена светлина – 650 nm
 1. Пулсиращо магнитно поле 10 mT
 2. ИНОВАТИВЕН МЕТОД НА ФОТОМАГНИТНА ТЕРАПИЯ, основана на фоточувствителни PDT препарати с биохромофори и съвременни активни съставки, разработени от CHANTARELLE

Изключителни ефекти, незабавно видими резултати

Редуциране на бръчките

Лечебни терапии чрез PDT master® laser:

1. Magneto-fototerapie laser / led с магнитно поле

Самостоятелна терапия, използваща лазер, LED светлина и магнитно поле / програми 1-6 ефективно усилват метаболитните процеси в клетките по напълно безопасен и неинвазивен метод.

LED / ЛАЗЕРНА ФОТОТЕРАПИЯ

LED / лазерната светлина, излъчвана от PDT MASTER®, достига клетъчните мембрани и митохондриите (енергийни центрове на клетките), стимулирайки тяхната регенерация. Тези процеси водят до увеличаване синтеза на колаген и еластин в кожата, подобряват притока на кръв и лимфа. Стимулират се и естествените имунни процеси в кожата.

2. Насочена фотодинамична терапия PDT Laser / Led​

Иновативни терапии с едновременното използване на LED светлина и / или LASER светлина, пулсиращо магнитно поле, излъчвано от PDT MASTER® и PDH фотодинамични серуми, разработени от CHANTARELLE, които съдържат уникална биохромофорна система и иновативни активни съставки, насочени към специфични кожни проблеми / програми: 4, 6.

PDT MASTER® излъчва LED и LASER светлина, която се абсорбира от повърхността на кожата чрез био-хромофори, съдържащи се във фотодинамичните серуми, разработени от CHANTARELLE. Натрупаната енергия от биохромофорите се прехвърля директно в клетките, като усилва метаболитните и възстановителни процеси, подобрява кръвообръщението и максимизира абсорбирането на активните съставки, съдържащи се в серумите.

Моментални и дългосрочни ефекти / биостимулиране

Chantarelle биохромофори

Биохромофорите, съдържащи се в състава на фотодинамичните серуми и лазерната светлина са фоточувствителни съставки, част от продуктите за фотодинамична терапия PDT, имащи свойството да абсорбират светлина с определена дължина на вълната. Биохромофорите, приложени в третираната област на кожата, спомагат за акумулиране на лазерната светлина в клетката, благодарение на което се увеличават:

 • метаболитните процеси
  абсорбцията на активните съставки, съдържащи се в продуктите.

Активни съставки, съдържащи се във фотодинамичните продукти, разработени за PDT терапии. В допълнение към специфичните биохромофори, фоточувствителните продукти, разработени за

PDT терапии също съдържат иновативни, високо концентрирани активни съставки, които осигуряват забележителни и незабавни резултати, благодарение на синергичния ефект на лазерната светлина, био-хромофорите и магнитното поле.

3. Комбинирани терапии

Комбинираните терапии са базирани на съвместната употреба на LASER / LED магнито-фототерапия или PDT LASER / LED фотодинамична терапия, с други процедури, като безиглена мезотерапи, ултразвук, химичен пилинг, което дава възможност за адаптиране на терапията към индивидуалните нужди на кожата на клиента.

Устройството предлага 6 готови за употреба програми, които позволяват да се извършат множество процедури чрез използването на: лазерна светлина, LED светлина и пулсиращо магнитно поле в различни комбинации. При всяка от програмите може да изключите магнитното поле или лазера.

Предимства на уреда

• Иновативна технология:
– магнитно-фототерапия LED / LASER,
– пулсиращо магнитно поле,
– насочена PDT фотодинамична терапия
• Много широк спектър терапевтични приложения
• Висока ефективност
• Незабавни ефекти – видими след първото лечение
• Дълготраен ефект от биостимулацията
• Неинвазивни процедури – БЕЗ СКАЛПЕЛ, БЕЗ СТРЕС

• Без време за възстановяване след процедурата
• Безопасност и комфорт – свеждане до минимум на страничните ефекти в сравнение с инвазивните методи
• Бързо връщане на инвестицията
• Не се изисква специална поддръжка – дълготрайност на лазерния диод 10 години
• Лесни протоколи за работа
• Интуитивно управление и готови програми
• Възможност за комбиниране с други терапии