MarvenaBeauty.com

Третиране на повърхностни кожни несъвършенства, с помощта на плазма

Медицинско изделие за минимално инвазивна микрохирургия в дерматологията и естетичната медицина. Плазмената енергия, получена чрез йонизация, сублимира повърхностните тъкани (макс. 500- 600 микрона) по селективен начин, избягвайки по-дълбоките слоеве, в които могат да се провокират странични ефекти като хипертрофичнни белези и др

Plasmatec е идеален за работа при различни състояния и несъвършенства върху кожната повърхност, включително върху деликатни зони като горен и долен клепач за не-хирургична блефаропластика, предлагайки бързи и безопасни резултати.

Предимства на Plasmatec

Прецизно управление на мощността

Aпликатора представлява лек и ергономичен накрайник, управляван посредством дигитален графичен дисплей, който може да се използва за настройка на мощността по линеен начин и адаптация на терапията до нужната доза, като по този начин намалява риска от предозиране (100 настройващи се стъпки, от 0 до 100% от мощността).

Модулация на изходната честота

Контрол върху мястото и дълбочината на проникване за най-висока степен на безопасност на пациента. Тази модулация дава на лекаря пълен контрол върху процедурата, гарантирайки напълно безопасна работа без риск от вторична хиперпигментация. Дори тъмните фототипове могат да бъдат третирани без риск от хиперпигментация. предозиране (100 настройващи се стъпки, от 0 до 100% от мощността).

Стабилизация на енергията

Независимо от съпротивлението на кожата на пациента, с цела намаляване на риска от провокиране на хипертрофични белези.да бъдат третирани без риск от хиперпигментация.

Голям сензитивен дисплей

За избор на предварително зададени протоколи или ръчна настройка на терапевтичните параметри, оптимизирайки енергията, използвана за всяка процедура.

PLASMATEC Приложения

Неоперативна блефаропластика, белези, стрии, хиперхромия, намаляване на “баркода” – вертикалните линии на горната устна, бръчки, спадане на клепача, хиперпигментация, себорейни кисти, брадавици, лифтинг на лице и шия, ксантелазма, бенки, келоиди и фиброми.