MarvenaBeauty.com

Първият зелен лазер
в света

Erchonia® Emerald laser е одобрено от FDA лечение за загуба на мазнини по цялото тяло, което позволява на клиентите да се насочат към области с упорити мазнини.

Emerald Laser третира цялата обиколка на тялото и е единственото устройство, одобрено от FDA за лечение на хора с до 40 BMI. Приложен външно, лазерът се насочва към излишната мазнина чрез емулгиране на мастна тъкан чрез използването на студена лазерна технология, разработена от Erchonia®.

Осигурява алтернативно лечение за загуба на мазнини без неблагоприятните странични ефекти, свързани с хирургични и други процедури за отслабване като липосукция, криолиполиза (замразяване на мазнини) и обвивки за тяло.

Предимства на лазерите с ниско ниво

Лазерите с ниско ниво на Erchonia създават стимулация на цитохром С оксидаза, в резултат на което се повишава митохондриалната активност, което води до повишаване на ATP, NADH и РНК и клетъчното дишане; повишена активност на азотен оксид синтаза и производство на азотен оксид; и повишени реактивни кислородни видове, които играят важна роля в клетъчната сигнализация, прогресията на клетъчния цикъл, ензимното активиране и синтеза на протеини и нуклеинови киселини.

Трябва да се отбележи, че освобождаването на липиди след LLLT не повишава плазмените липиди, плазмените триглицериди или холестерола.

„Тъй като QOL /качеството на живот/ е толкова важно и много възрастни със затлъстяване съобщават, че имат отрицателно QOL, от решаващо значение е да се оцени QOL на участниците в програмите за отслабване, тъй като се съобщава, че загубата на тегло може да подобри QOL. В това проучване ние забелязахме, че участниците в условията на LLLT подобриха качеството си на живот, което предполага, че тази процедура може да има важно психосоциално измерение.”

С ангажимент за качество

В продължение на 24 години Erchonia се е посветила на изследванията на лазерната терапия с ниско ниво (LLLT) чрез обширни клинични проучвания и е постигнала повече от 18 разрешителни за пазара от FDA. Erchonia влезе в историята през 2010 г., когато FDA даде на Erchonia разрешително за пазара за първия в историята неинвазивен лазер за отслабване. Това създаде нова категория за FDA, наречена OLI-Fat Reduction Laser, превръщайки Erchonia в златния стандарт за лазерни технологии с ниско ниво.

Зеленият лазер на Erchonia е доказан и е с разрешително за пазара от FDA в 3 отделни двойно-слепи клинични изпитания /проучвания, при които нито участниците, нито изследователят знаят кое лечение или интервенция получават участниците, докато клиничното проучване не приключи/ без известни странични ефекти и произвежда 23 % повече енергия от нашите червени лазери, което прави Emerald най-безопасният и ефективен начин за третиране на мазнини.

Какво да очаквате?

Повечето клиенти, които се подлагат на процедурата Emerald™, се фокусират върху талията и бедрата си, но тя може да се използва и върху други проблемни зони като ръцете, шията, глезените, гърдите и гърба, поради своята свобода за третиране на цялото тяло.

Лечението е просто и без странични ефекти. Вашият доставчик на Emerald™ ще ви накара да лежите на маса за прибл. 30 минути, докато 10 лазера се прилагат едновременно върху целевите области на мазнините. като се подложите на това лечение само 8 пъти, можете да видите драматични резултати при загуба на мазнини.

Технология

Зеленият лазер на Erchonia е доказан и одобрен от FDA за пазара в 3 отделни двойно-слепи клинични изпитвания без известни странични ефекти и произвежда 23% повече енергия от нашите червени лазери, което прави Emerald™ най-безопасният и ефективен начин за лечение на мазнини.

Резултатът