Marvenabeauty

TRUSCULPT

Извайте желаните мускули

CUTERA truSculpt® flex

CUTERA truSculpt® flex е устройство за извайване на мускули, което предлага персонализирани процедури, базирани на фитнес нивото, формата и целите на всеки отделен клиент.

Със своята уникална MDS технология truSculpt flex използва иновативен метод за електрическа стимулация на мускулите, за да се насочи към специфични мускулни групи. С една процедура от 45 минути, могат да се обхванат до 8 зони едновременно, като се прилага комбинация от три варианта на интензивни тренировки, чрез възпроизвеждане на усукване, клякане и стягане.

truSculpt®

Укрепване, тонизиране, стягане и извайване
на мускули на корем, бедра, седалище и ръце.

Технологията CUTERA truSculpt® flex MDS – Multi-Directional Stimulation

Това е уникална, директна електрическа мускулна стимулация за третиране на специфични мускулни групи, като се използват три режима на работа. Чрез патентования дизайн на накрайниците на truSculpt flex с truGel се постигат до 54000 дълбоки мускулни контракции с висока интензивност и ниски нива на енергия на една процедура.

Правилна стимулация с truSculpt®

Сигурни и последователни резултати чрез целенасочена, селективна и персонализирана стимулация с по-малко енергия.

Режими на работа с truSculpt® flex

Опциите за режим на работа са проектирани да симулират различни тренировки чрез имитиране на усилени действия на усукване, клякане и стягане.

Подготвителен режим
Създава усукващо движение за загряване и разтягане на мускулите, за да ги подготви.
Тонизиращ режим
Свива мускулите, държи ги до точката на изтощение и след това ги отпуска, за да увеличи силата и да повиши издръжливостта.
Режим извайване
Бързи, дълбоки, последователни контракции на мускулите за изграждане на мускулна маса и увеличаване на основния метаболизъм (BMR).

Нуждаете се от повече информация?

Свържете се с нас

За да получите индивидуално предложение

bg_BGBulgarian