Marvenabeauty

VERJU BY ERCHONIA

Нова технология

VERJU BY ERCHONIA

Verjú e клинично доказана нова технология, която безболезнено отстранява упорити телесни мазнини и намалява обиколката в сантиметри.

Първият и единствен в света FDA сертифициран зелен лазер, одобрен за неинвазивно скулптуриране (оформяне) на талията, ханша и бедрата. Лазерна система Verjú е нов революционен уред, създаден специално за скулптуриращи процедури за тяло и лечение на целулит. Използва патентована линия нискоенергийни лазери за терапия на неравномерно натрупаните мазнини в областта на бедрата, задните части и долната част на корема.

 

Verjú

Неинвазивна, ниско-енергийна лазерна терапия

Ефективно подпомага връщането на мастните клетки до здравословното им състояние.

VERJÚ ИЗПОЛЗВА НАЙ-БЕЗОПАСНИЯТ И НАЙ-ДОБРЕ ПРОУЧЕНИЯТ НИСКО ЕНЕРГИЕН ЛАЗЕР В СВЕТА

Клиничните проучвания потвърждават удивителните ефекти от Verjú върху мастната тъкан.

Резултатите показват, че се образува малка пора в клетъчната мембрана на мастната клетка, което позволява на мастното съдържание да излезе от клетката.

След това тялото елиминира мазнините по безопасен начин с помощта на лимфната система, като ги отвежда чрез бъбреците и черния дроб.

ПРЕДИМСТВА НА VERJU

Verju Лазерна система Verjú е изцяло роботизирана и не изисква физически усилия и постоянно присъствие от страна на терапевта.

Какво представлява процедурата?

Апаратът има 6 ниско-енергийни лазерни диода, които обхващат третираната зона.

Процедурата е изключително приятна без усещане за болка и загряване на тъканите, а пациентът може да се върне към рутинните си задължения веднага след нея.

Съчетаването на терапията с лимфен дренаж, хранителен режим, добра хидратация и малки промени в начина на живот, ще доведат до значителни подобрения и несравними резултати.

Съществуват 3 протокола за терапия с Verju

Лазерната терапия може да се съчетае и с много други методи, които допълнително ще увеличат резултатите.

Нуждаете се от повече информация?

Свържете се с нас

За да получите индивидуално предложение

bg_BGBulgarian