MarvenaBeauty.com

VERJU LASER

Verju Laser

Устройството Verjú извежда зелена лазерна светлина (532 нанометра за вас, любители на науката) от 6 отделни лазерни диода на машината. Те са насочени към зони с упорита мазнина на клиента като корема, дръжките, краката и т.н.

Лазерната светлина предизвиква поредица от реакции в клетката, водещи до разрушаване на мембраните на клетките за съхранение на мазнини. Това създава временна пора на повърхността на клетката и позволява на мастния материал в клетката да бъде освободен.
След сеанс на Verjú, перкусор се използва върху третираните зони, за да насърчи движението на този мастен материал към определени лимфни точки в тялото, така че да може да бъде отстранен по естествен път.
Другото предимство на лазерната светлина е способността й да възстановява колагена в кожата. Това добавя допълнителен слой полза чрез изглаждане на кожата и възстановяване на еластичността, като същевременно намалява целулита.

Ползи от Verju Laser

  • Нулева болка
  • Нулев престой
  • По-голяма зона на покритие и по-голяма обща загуба на инчове
  • Клинично доказана ефективност само за 2 седмици
  • Двойна цел за контуриране на тялото и намаляване на целулита

Как работи?

Verjú безопасно отваря порите и освобождава мастните липиди от вътрешността на мастните клетки, което кара мастните клетки да се свиват и свиват до по-малък размер. Това действие намалява обиколката и появата на целулит. Тези лазерно стимулирани пропускащи пори остават отворени за около 48 часа или повече, което води до повече изпразване на мастните клетки за около 2-3 дни след лечението.

Резулати от Verju Laser

Нуждаете се от повече информация?

Свържете се с нас

За да получите индивидуално предложение