MarvenaBeauty.com

facial hygiene

cleansing solutions са ново поколение почистващи препарати за лице с постбиотици, които осигуряват ефективно почистващо действие, благоприятства pH баланса и предпазва кожата от замърсяването на околната среда.

Продукти

хидратиращ тоник

500 мл

Тоник лосион за лице със стягащо действие за всеки тип кожа. Елиминира остатъчните замърсявания и деконгестира кожата, оставяйки я свежа, гладка и мека. Липсата на алкохол в състава му поддържа pH на кожата и предотвратява дехидратацията.
Ефективно подготвя кожата преди прилагането на каквото и да е професионална процедура, като улеснява последващото усвояване от кожата на активните вещества.
За всеки тип кожа.
Област на приложение – лице.

СЪСТАВ
Екстракт от лайка,  пантенол.

Арт. код:  T-PHIG0002

 

Почистващо мляко

500 мл

Почистващо мляко за всеки тип кожа. Ефективно премахва грима и замърсяванията, интензивно овлажнява и поддържа физиологичния баланс на кожата. Неговите успокояващи свойства осигуряват приятно усещане за комфорт.
Подходящ за всяка възраст и за всеки тип кожа.
Област на приложение – лице.

Арт. код:  T-PHIG0005

почистващ разтвор

150 мл

Дегримиращ и кератолитичен разтвор, който ефективно отстранява мъртвите клетки, замърсяванията, остатъците от грим и излишния себум от роговия слой, понижавайки pH на кожата. Насърчава обновяването на клетките, изглажда релефа на кожата и подобрява последващото проникване и усвояване на активните вещества.
Подходящ за всяка възраст и за всеки тип кожа.
Област на приложение – лице.

СЪСТАВ
Гликолова киселина,  лактобионова киселина,  салицилова киселина, алфа бизаболол.

Арт. код:  T-PHIG0025