MarvenaBeauty.com

exfoliants

Процедури, които ускоряват обновяването на кожата, изглаждат несъвършенствата, усъвършенстват текстурата и подобряват нейния блясък и яркост.

Продукти

cosmelan® пакет

пакет

Cosmelan® е професионален метод за депигментация, който цялостно елиминира най-тежките и устойчиви хиперпигментации с максимална ефективност и безопасност.

Продукти за професионална употреба в кабината (във фаза 1):
– разтвор за премахване на маслото : разтвор за обезмасляване
– cosmelan 1 : интензивна депигментираща маска за лице

Продукти за професионална употреба в кабината (във фаза 2):

– cosmelan 2 : домашен крем за депигментация, който засилва ефекта от cosmelan 1, като поддържа производството на меланин под контрол и предотвратява появата на нови кожни петна
– melan recovery : успокояващ и възстановяващ балсам за чувствителна и зачервена кожа. Помага за успокояване и възстановяване на баланса и комфорта на кожата по време на лечението с cosmelan®
– melan 130 за контрол на пигмента : тониран слънцезащитен крем за контрол на пигментацията. Предпазва кожата от широкоспектърна слънчева радиация и помага за контролиране на пигментацията на кожата.

Skip to the beginning of the images gallery meso.prof c.prof 210 depigmentation solution

5 x 5 ml

Exclusive combination of tranexamic acid, vitamin C, N-acetyl glucosamine and idebenone with a brightening and antioxidant effect. Smooths out skin tones.