MarvenaBeauty.com

Професионални козметични решения

Наслади в стаята за козметични процедури

Прилагани от професионалисти в центровете за грижа за красотата, тези процедури са адаптирани и персонализирани за всеки човек.

Продуктите се прилагат локално (върху кожата), като протоколите включват фазите на подготовка, терпия, поддръжка, профилактика и проследяване

Spots and hyperpigmentation

Ние в mesoestetic® сме експерти по депигментация на кожата. Ние предлагаме консолидирани и известни решения за депигментация, които утвърждават нашето лидерство.

skin aging

В mesoestetic® разработваме решения против стареене, които действат върху епигенетичните маркери, отговорни за стареенето на кожата, като противодействат на нейните признаци и подобряват красотата на всеки етап от живота.

Oily skin and acne

Терапии, разработени за контролиране на склонна към акне и себорейна кожа.

anti-cellulite and reducing solutions

Научната иновация достига до преоформяне на тялото благодарение на ултра-концентрираните активни вещества, с които е проектирана продуктовата линия bodyshock, действайки върху най-типичните естетични промени на тялото.

calms and smoothens

Mesoestetic® има набор от решения, специално разработени за успокояване и изглаждане на реактивни прояви, свързани с чувствителността на кожата, и възстановяване на комфорта и благосъстоянието на кожата.

cleansing solutions


Cleansing solutions е ново поколение почистващ препарат за лице с постбиотици, който осигурява ефективно почистващо действие, благоприятства pH баланса и кожната флора и предпазва кожата от замърсяване на околната среда.

hair solutions

Tricology е лечение на косопад с ревитализиращ и възстановяващ ефект, който действа върху косата и скалпа, за да предотврати загубата на коса, да благоприятства нейния растеж и да я заздрави, увеличавайки количеството и качеството на косата и възстановявайки здравия и блестящ вид.

Научете за нашите процедури против стареене специално за зоната на околоочния контур, които предотвратяват и коригират бръчки и мимически линии, кръгове и торбички под очите.

facial peel

Процедури, които ускоряват обновяването на кожата, изглаждат несъвършенствата, усъвършенстват текстурата и подобряват нейния блясък и яркост.

facial peel

Възстановява оптималните нива на хидратация, с цел връщане на пълната функционалност, гладкост, еластичност и здрав и сияен вид на кожата.