MarvenaBeauty.com

dermamelan® intimate

dermamelan® intimate

Метод за депигментация на интимната зона, с двойно, интензивно коригиращо и регулиращо действие за петна. Разработено в сътрудничество с експерти гинеколози.

Продукти

органични силициеви ампули 1%

20 x 5 мл

Разтвор със стягащ и овлажняващ ефект. Подобрява вида на девитализирана кожа, с признаци на стареене, стрии и други кожни дефекти по тялото, като портокалова кожа.

Подходящ е за всяка възраст и за всеки тип кожа.
Област на приложение – лице.
Подобрява вида на девитализирана кожа, стрии и портокалова кожа.

СЪСТАВ

Oрганичен силиций.

Арт. код:  T-PXPR0010

Dermamelan® интимен пакет

пакет

Dermamelan Intimate® е медицинският метод за депигментиране, специално показан за външната интимна област, вътрешната част на бедрата и слабините. Уникален със своето двойно коригиращо и регулаторно действие, той намалява пигментните несъвършенства в краткосрочен и дългосрочен план и подобрява качеството, тургора и външния вид на интимната област. Висока толерантност на кожата към интимната област.

Арт. код:  T-MINT0002

dermamelan® интимен хидра гел

12 x 5 мл

Хидратиращ гел за действие за интимната област на жената.
Формулата му подобрява хидратацията, като подобрява еластичността и гъвкавостта, връща комфорта и интимното женско благополучие.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, ретинол.

Арт. код: T-DMOI0004

Dermamelan® интимен гел

50 мл

Крем-гел за ежедневна употреба с коригиращо и регулаторно действие върху пигментацията във външната интимна област, вътрешната част на бедрата и слабините. Подобрява текстурата, тургора и бариерната функция на вулварния епител.

СЪСТАВ
Фитинова киселина, коджикова киселина, салицилова киселина, екстракт от планктон, ниацинамид, азелоил глицин.

Арт. код: T-DMOI0004