MarvenaBeauty.com

depigmentation

Богат набор от депигментиращи решения необходими за терапия на хиперпигментацията на всеки тип кожа с максимална ефективност, безопасност и удовлетвореност на клиента. Предназначен за медицински специалисти.

Продукти

dermamelan® интимен пакет

пакет

dermamelan® intimate pack  е предназначен за намаляване на хиперпигментацията на кожата във външната интимна зона, вътрешната част на бедрата и слабините.

Подходящ е за всеки тип кожа.

Област на приложение – интимна зона.

Винаги трябва да се извършва под наблюдението на специалист в оторизиран център или клиника.

Арт. код:  T-MINT0002

dermamelan пакет за коригиране пигментирана кожа

пакет

dermamelan® е медицински метод за депигментация, който осигурява коригиращо действие, действайки върху натрупването на пигмент в кожата, елиминирайки съществуващите петна, както и дългосрочно регулиращо действие върху основните цели на процеса на пигментация, постигайки уникално и цялостно лечение за премахване на съществуващи петна и предотвратяване на повторната им поява в дългосрочен план.

За всеки тип кожа.

Област на приложение – лице.

T-MPIG0003

Разтвор за депигментация

5 x 5 мл

Изключителна комбинация от транексамова киселина, витамин С, N-ацетил глюкозамин и идебенон с озаряващо и антиоксидантно действие. Изглажда тоновете на кожата. Тази мощна комбинация от активни съставки подобрява появата на петна, дължащи се на пигментация на кожата.

Подходящ е за всяка възраст и за всеки тип кожа.
Област на приложение – лице и тяло.
Подобрява появата на петна, дължащи се на пигментация на кожата. Изглажда тоновете на кожата и осигурява блясък и жизненост.

СЪСТАВ
Транексамова киселина, идебенон, витамин C, n-ацетил глюкозамин.

Арт. код:  T-PACC0003

glutathione

5 x 600 мг

Продукт с антиоксидантен и озаряващ ефект. Изравнява тена на кожата и спомага за видимо намаляване на промените в пигментацията. Повишава хидратацията на кожата.

Подходящ е за всяка възраст и за всеки тип кожа.
Област на приложение – лице и тяло.
Кожа с пигментни промени и липса на хидратация.

СЪСТАВ
Глутатион

Арт. код:  T-PXPR0037