MarvenaBeauty.com

Професионални медицински решения

the most effective solution

Прилагани от медико-естетични специалисти, дерматолози и гинеколози в областта на гинекологията и естетиката, тези процедури предотвратяват и цялостно и ефективно коригират проблемите на лицето, както и промените в силуета и интимната зона.

Това са минимално или неинвазивни процедури с бързо възстановяване и които не изискват хоспитализация. В mesoestetic® предлагаме различни решения:

Ние предоставяме на медицинските специалисти набор от решения за депигментация и клиничните познания и протоколи, необходими, за да могат да лекуват всеки тип кожна хиперпигментация с максимална ефикасност, безопасност и удовлетворение за пациента.

Mesoestetic® предлага гама от напълно ретикулирани дермални филъри AH (хиалуронова киселина) с висока гъвкавост, издръжливост и клинична безопасност.

Mesopeel® е широка гама от химически пилинг за професионално третиране на множество кожни несъвършенства. Пълна гама за комбиниране на химически ексфолианти с различно естество, pH и активни съставки и за действие на различна дълбочина.

Mesohyal® е най-широката гама от решения за интрадермално провеждане (клас III) със CE маркировка за борба и противодействие на основните несъвършенства на лицето, тялото и косата.

Методът acnelan обхваща решенията, разработени за контролиране на склонна към акне и себорейна кожа, и се състои от интензивно лечение в консултация, подсилено с набор от домашни продукти.

В mesoestetic предлагаме естетично-гинекологични процедури, разработени за възстановяване на функционалността, комфорта и външния вид на интимната зона и подобряване на качеството на живот на жените.