MarvenaBeauty.com

under-eye bags and circles

under-eye bags and circles

Околоочният контур е особено деликатна зона, която има диференцирани анатомични характеристики, което обяснява необходимостта от специфично лечение.

mesoestetic® има специфични антиейдж процедури за зоната на околоочния контур, които предотвратяват и коригират бръчки и мимически линии, торбички под очите и кръгове.

Продукти

КРЕМ ЗА ОКОЛООЧЕН КОНТУР

15 мл

Крем за околоочния контур с озаряващо действие. Комбинацията от активни съставки намалява признаците на умора, като третира интензивно хиперпигментираните кръгове под очите и възвръща блясъка на погледа. Включва керамичен апликатор с охлаждащ ефект, който благоприятства ефекта против умора.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, екстракт от морски биотехнологии, градински чай, [meso]epigen, system™, витамин C.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Нанася се сутрин и вечер, като се използва керамичния апликатор, за да се постигне охлаждащ ефект и да се засили деконгестиращото действие. Нанася се след серума, преди третиращия или слънцезащитен крем.

Арт. код:  T-DABS0003

Гел-крем против бръчки за околоочен контуроколоочен контур

15 мл

Формула, предназначена да третира бръчките в основата на проблема и да изглади най-изразените признаци на умора, като кръгове под очите и торбички. Изглажда бръчките, постигайки видими резултати веднага. Включва керамичен апликатор с охлаждащ ефект, който засилва ефекта на продукта.

СЪСТАВ
Ацетил хексапептид-1, биопептиди, екстракт от кедър, [meso]epigen system™, ретинол на растителна основа.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Масажира се с керамичния апликатор, дкато се получи охлаждащ ефект и се засили действието против бръчки. Серумът се нанася след и преди третиращия или слънцезащитен крем.

Арт. код:  T-DAWS0004

стягащ крем за околоочен контур

15 мл

Включва керамичен апликатор с охлаждащ ефект, който засилва стягащия ефект на формулата, разкривайки по-млад и отпочинал вид.

СЪСТАВ
Биополимерни стягащи съставки, екстракт от копринено дърво, [meso]epigen system™, пептиди и фитоактивни стягащи съставки.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Масажира се с помощта на керамичния апликатор, за да се получи охлаждащ ефект и да се засили повдигащото действие на клепачите. Нанася се след серума, преди третиращия или слънцезащитен крем.

Арт. код:  T-DAFS0005