MarvenaBeauty.com

sun care

mesoprotech® слънцезащитна грижа за кожата

Слънцезащитните продукти с цвят могат да предпазват от видима светлина благодарение на наличието на различни концентрации на железни оксиди с различен цвят, а в някои случаи и на титанов диоксид. Всъщност слънцезащитните продукти с цвят предлагат по-голяма защита срещу хиперпигментация, отколкото тези без цвят. Затова е най-добре да изберете широкоспектърна слънцезащита (UVA+UVB+HEV+IR) с много висок фактор и цвят.  

Продукти

слънцезащита за контрол на пигментацията

50 мл

Слънцезащитен крем за лице с цвят и много висока фотозащита, предназначен за кожа с пигментни несъвършенства. Помага за регулирането на синтеза на меланин, като осигурява превантивно действие против петна. Неговата цветна текстура осигурява незабележим естествен тен. Водоустойчив.

СЪСТАВ
Potassium azelaoyl diglycinate, mesoprotech® complex

ПРИЛОЖЕНИЕ
Три пъти на ден – сутрин, обед и следобед.
Препоръчаното количество (2 mg/cm2)се нанася половин час преди излагане на слънце върху чиста, суха кожа. Намаляването на тази доза крем значително намалява нивото на слънцезащита. Нанася се отново на всеки два часа при излагане на пряка слънчева светлина и особено след подсушаване с кърпа, плуване или изпотяване.

Арт. код:  T-DSUN0022

Стик за защита на околоочен контур и устни

4.5 гр

Предназначен за чувствителни зони. Стик за защита на околоочния контур и устни, както и за нанасяне върху белези и петна. Съдържа масло от семена на шипка за подпомагане на регенерацията и заздравяването на кожата. Отлични характеристики на разпръскване за лесно нанасяне. Офталмологично тестван. Без парфюм.

СЪСТАВ
Collagen pro-47, mesoprotech® complex, шипка.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Три пъти на ден – сутрин, обед и следобед.
Практичен формат, който позволява приложение по всяко време и навсякъде. Добра разнасяемост върху кожата.

Арт. код:  T-DSUN0023

Слънцезащитен крем за тяло против стареене

200 мл

Идеален за използване на открито и спорт. Може да се нанася дори върху мокра или потна кожа, без да оставя мазни следи след нанасяне.

СЪСТАВ
Collagen pro-47, mesoprotech® complex, витамин E.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Три пъти на ден – сутрин, обед и следобед.

Да се разклати преди употреба. Очите и устните да са затворени по време на нанасяне. Пръска се на разстояние 10-15см. Нанася се върху чиста и суха кожа половин час преди излагане на слънце. Нанася се отново на всеки два часа, когато сте изложени на пряка слънчева светлина и особено след подсушаване с кърпа, плуване или изпотяване. В случай на контакт се изплаква обилно с вода.

Арт. код:  T-DSUN0028

слънцезащитен спрей за лице

60 мл

Мъгла за лице, която осигурява много висока слънцезащита. Свежа, ултра лека текстура, без мазни остатъци. Идеален за носене със себе си за повторно нанасяне през деня. Подходящ за след грим.

СЪСТАВ
Collagen pro-47, mesoprotech® complex, vitamin E.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Три пъти на ден – сутрин, обед и следобед.

Да се разклати преди употреба. Очите и устните  да са затворени по време на нанасяне. Пръска се на разстояние 10-15см. Нанася се върху чиста и суха кожа половин час преди излагане на слънце. Нанася се отново на всеки два часа, когато сте изложени на пряка слънчева светлина и особено след подсушаване с кърпа, плуване или изпотяване.

Арт. код:  T-DSUN0027

ултра-лека слънцазащитна емулсия

50 мл

Ултра лека емулсия против стареене, предлагаща слънцезащитно действие с много висок фактор SPF50+ за нормална и комбинирана кожа. Свежа текстура с незабавно попиване, която образува невидим защитен филм върху кожата. Защитава и увеличава наличието на висококачествен колаген в кожата. Водоустойчив.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, колаген PRO-47, Mesoprotech комплекс, органичен силиций.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Tри пъти на ден – сутрин, обед и следобед.

Препоръчителното количество (2 mg/cm2)се нанася половин час преди излагане на слънце върху чиста, суха кожа. Намаляването на тази доза крем значително намалява нивото на слънцезащита. Нанася се отново на всеки два часа при излагане на пряка слънчева светлина и особено след подсушаване с кърпа, плуване или изпотяване. Повтарянето на приложението е от съществено значение за поддържане на нивото на защита и ефективност на терапията.

Арт. код:  T-DSUN0026

минерален слънцезащител флуид

50 мл

Лека емулсия против стареене, предлагаща слънцезащита с много висок фактор SPF 50+ за чувствителна, смесена и мазна кожа, която осигурява прахообразен завършек на кожата и абсорбира излишното омазняване и блясък – което я прави подходяща за мазна и склонна към акне кожа. Водоустойчив и некомедогенен.

СЪСТАВ
Collagen pro-47, mesoprotech® complex.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Три пъти на ден – сутрин, обед и следобед.

Препоръчаното количество (2 mg/cm2)се нанася половин час преди излагане на слънце върху чиста, суха кожа. Намаляването на тази доза крем значително намалява нивото на слънцезащита. Нанася се отново на всеки два часа при излагане на пряка слънчева светлина и особено след подсушаване с кърпа, плуване или изпотяване. Повтарянето на приложението е от съществено значение за поддържане на нивото на защита и ефективност на терапията.

Арт. код:  T-DSUN0025