MarvenaBeauty.com

peeling solutions

mesoestetic® пилинг разтвори

Кожата се обновява и регенерира естествено на всеки 28 дни. Този процес на обновяване става по-бавен и по-нередовен с възрастта. В резултат на това мъртвите клетки се натрупват на повърхността на кожата, причинявайки появата на кожни заболявания като: разширени пори, бръчки, акне, петна и др.
Mesoestetic® предлага домашни решения, които ускоряват обновяването на кожата благодарение на наличието в тяхната формула на ексфолиращи съставки в специфични концентрации, които позволяват да се обнови кожата, за да се намалят несъвършенствата, да се усъвършенства текстурата и да се подобри яркостта и блясъка.

Продукти

ultimate микропилинг

150 мл

ЕКСФОЛИРАНЕ И ОБНОВЯВАНЕ – комбинацията от AHA с ензимен ексфолиант осигурява седмично ексфолиращо, обновяващо действие върху повърхността на кожата, за да покаже по-гладка и по-мека кожа.

СЪСТАВ
Гликолова киселина, млечна киселина, лактобионова киселина, лактобацилусен фермент, Urban D-tox.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти седмично, сутрин и вечер.
Нанася се върху предварително почистена кожа.  Контейнерът се разклаща и с помоща на намокрен памучен тампон се нанася върху лицето, като се набляга на зоните с по-голяма текстура или плътност. Изплаква се с вода.

Арт. код:  T-DHIG0010

Blemiderm® resurfacing gel

50 мл

Обновяващ и ретекстуриращ гел за смесена, мазна или склонна към акне кожа.

СЪСТАВ
Гликолова киселина, салицилова киселина,глюконолактон.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж на ден, вечер.
Нанася се вечер върху чиста и суха кожа на лицето, шията и деколтето, като се избягва околоочния контур. По време на прилагането може да се появи леко изтръпване. Не се нанася върху рани или раздразнена кожа.

Арт. код:  T-DABL0002

изсветляващ пилинг бустер

50 мл

Озаряващият пилинг бустер значително подобрява способността на кожата да задържа влага и реактивира обновяването на клетките, като същевременно намалява пигментните лезии и петна. Порите са видимо по-малки и дисхромията избледнява, оставяйки кожата по-светла и сияйна, с равномерен тен.

СЪСТАВ
Фитинова киселина, гликолова киселина.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж на ден, вечер.
Нанася се вечер върху чистата и суха кожа на лицето, шията и деколтето, като се избягва околоочния контур. По време на прилагане може да се появи леко изтръпване. Не се нанася върху рани или раздразнена кожа.

Арт. код:  T-DSKN0008

гликолова киселина + E + F ампули

10 x 2 мл

Ексфолиращ разтвор, който ускорява обновяването на клетките, за да намали несъвършенствата по повърхността на кожата и да увеличи тонуса и блясъка на кожата.

СЪСТАВ
Гликолова киселина, витамин Е, витамин F.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж седмично, вечер.
Терапията се състои в прилагане на една ампула (2 ml) седмично. Поради киселинния характер на формулата, трябва да се прилага през нощта, за да се избегне прякото излагане на слънчева светлина след нанасяне.

Долният капак на опаковката включва инструменти, които помагат за отваряне, нанасяне и съхранение на продукта.

Арт. код:  T-DPEL0003