MarvenaBeauty.com

hydration

специална линия за предотвратяване дехидратацията на кожата на лицето

Дехидратацията е преходно състояние на кожата, което може да засегне всички типове кожа.
Водата е един от основните компоненти на кожата. Той осигурява тургор и еластичност и помага да се запази целостта на бариерната функция и следователно нейната защитна функция. При оптимални условия има между 10% и 20% вода в роговия слой, който е най-повърхностният слой на кожата.
Mesoestetic® е разработила гама от решения, които съхранят хидратацията. В резултат на разбирането на всички механизми, участващи в процеса на хидратация на кожата, ние предлагаме решения, които отговарят на нуждите на всеки тип кожа с цел предотвратяване на дехидратацията и поддържане на кожата в оптимални функционални и естетични условия.

Продукти

densimatrix серум с хиалуронова киселина

30 мл

Концентрат с хиалуронова киселина, който осигурява овлажняващо, анти-стареещо и заглаждащо действие. Помага за подобряване на хидратацията, предотвратява дехидратацията и предпазва от преждевременно стареене. Позволява да се намалят и коригират несъвършенствата, причинени от стареенето, като бръчки, мимически линии и липса на еластичност. Подходящ за всички типове кожа.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, комплекс против стареене, анти – хиалуронидазен комплекс.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
След почистване и подсушаване на кожата, се нанасят 3-4 капки ha densimatrix и се масажира до пълното му абсорбиране. Трябва да се нанася преди обичайния третиращ или слънцезащитен крем; ултра леката му текстура го прави съвместим с всяка допълнителна терапия. Не се изплаква.

Арт. код:  T-DHIG0011

хидратираща маска за суха и дехидратирана кожа

100 мл

ИНТЕНЗИВНО ОВЛАЖНЯВАНЕ – комбинацията от хиалуронова киселина с екстракт от трицветна теменуга позволява незабавна и по-ефективна, хомогенна хидратация.
ПОДХРАНВАЩО ДЕЙСТВИЕ – арганово масло подпомага възстановяването на липидите.
УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ – пантенолът осигурява регенериращо и успокояващо действие.
БИОБАЛАНСИРАНЕ – постбиотична активна съставка, Lactobacillus Ferment подобрява баланса на микробиотата, за да подсили и запази функцията на кожната бариера при оптимални условия.
ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНЕ – активната съставка, Urban D-tox, има вдойно действие върху ефектите от замърсяването върху кожата: съвместно отстраняване на замърсителите от частици и намаляване на оксидативния.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, пантенол, лактобацилусен фермент, Urban D-tox, арганово масло, екстракт от трицветна теменуга.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти седмично, сутрин и вечер.
Нанася се голям слой от продукта върху предварително почистена, суха кожа и се оставя да действа 10-15 минути. Остатъците от продукта се отсртаняват с гъба или мокра кърпа.

Арт. код:  T-DMOI0001

хидратиращ и подхранващ крем за лице

50 мл

Освежаващ, ревитализиращ и овлажняващ гел-крем. Осигурява краткосрочно и дългосрочно овлажняване, като същевременно предпазва от външни атаки, като например замърсяване. Веднага осигурява усещане за свежест, мекота и комфорт. За нормална, комбинирана и мазна кожа.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, Urban D-Tox.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Нанася се върху лицето, шията и деколтето с лек масаж. За ежедневна употреба сутрин и вечер, след почистване и тонизиране на кожата.

Арт. код:  T-DMOI0002

хидратиращ и подхранващ крем за лице

50 мл

Богат хидратиращ и подхранващ крем с витамин Е за нормална и суха кожа. Възстановява нивата на хидратация и влага, необходими за възстановяване на хидролипидния слой и предпазва от външни агресии, отговорни за преждевременното стареене. Резултатът е овлажнена, по-гладка, еластична и защитена кожа.

СЪСТАВ
Млечна киселина, алантоин, урея, витамин Е.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Нанася се сутрин и вечер върху чистата кожа на лицето, шията и деколтето с нежни кръгови масажи до пълно усвояване на продукта.

Арт. код:  T-DMOI0003

хидратиращ интимен гел

12 x 5 мл

Формулата му подобрява хидратацията, като подобрява еластичността и гъвкавостта, връща комфорта и интимното женско благополучие.

СЪСТАВ
Хиалуронова киселина, ретинол.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж на ден, три пъти седмично, вечер.
Съдържанието се разпределя равномерно, за предпочитане вечер и преди лягане, общото съдържание (5 ml) на тубата върху външната интимна зона. Не се изплаква.
Препоръчва се използване за периоди от две седмици със следната честота: Hydragel Intimate веднъж дневно през първата седмица и на всеки 72 часа през втората седмица.

Арт. код: T-DMOI0004