MarvenaBeauty.com

hair loss

РЕШЕНИЯ: ГРИЖА ЗА КОСАТА ПРОТИВ КОСОПАД

Косопадът е често срещан проблем, засягащ мъжете и жените, характеризиращ се с повишена слабост на косата, водеща до загуба на обем и качество на косата.

Трикологията е лечение против косопад с възстановяващо и ревитализиращо действие, което действа върху косата и скалпа, за да спре загубата, да подобри растежа и да я укрепи, да подобри качеството и количеството й и да върне към нея здрав, ярък вид.

Продукти

Трикология Интензивен лосион за растеж на косата

15 x 3 ml

Интензивен лосион против косопад с ревитализиращо действие на скалпа. Бори се по диференциран начин с множеството фактори, отговорни за андрогенната алопеция при мъжете и жените: насърчава кръвообращението, улеснява доставката на хранителни вещества, стимулира космените фоликули и хидратира косата.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Съдържанието на единична доза от лосиона се нанася по линията на растеж на косата, като нежно се масажира с кръгови движения от тила към темето. Масажира се до пълното му абсорбиране.Прилага се до 3 пъти седмично без изплакване.

Арт. код:  T-DHAI0004

ТРИЛОГИЯ Интензивен шампоан за косопад

200 мл

Шампоан против косопад с ревитализиращ ефект, насочен към мъжката и женската андрогенна алопеция, като забавя нейното прогресиране. Неговата сложна формула насърчава кръвообращението, за да увеличи доставянето на хранителни вещества и да стимулира космените фоликули.

СЪСТАВ
Екстракт от плодовете на serenoa serrulata, никотинамид, цинк.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж дневно.

Арт. код:  T-DHAI0005