MarvenaBeauty.com

depigmentation

spots and hyperpigmentation

Петната по кожата са често срещан проблем, предизвикан от множество фактори и терапиите варират в зависимост от вида на петната, възрастта и типа кожа.

В mesoestetic® сме специални линии в областта на депигментацията на кожата. Над 30 години постоянно търсене на иновации в тази област ни позволи да предложим консолидирани, признати решения за депигментация, които подкрепят нашето лидерство.

Открийте решения и лечения за депигментация mesoestetic®, решения, които помагат да се поддържа пигменнта под контрол и предотвратяват появата на нови петна.

Продукти

melan tran3x конценртат

30 мл

Melan tran3x е най-новото поколение депигментираща програма с транексамова киселина, която помага за коригиране на пигментационни несъвършенства. Съчетава концентрат с гел крем.

– melan tran3x концентрат – интензивен депигментиращ агент, който действа върху прекомерната епидермална пигментация, чрез видимо намаляване на тъмните петна

– melan tran3x гел крем – депигментиращ крем, който действа постепенно, за да придаде по-равномерен тен на кожата

СЪСТАВ
Транексамова киселина, ензимоциден комплекс, ниацинамид, tyr контролен комплекс.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Използва се ежедневно, сутрин и вечер. Нанасят се 3-4 капки melan tran3x концентрат върху чиста, суха, ненаранена кожа и се разпределя равномерно. След това се нанася melan tran3x крем гел и се масажира, докато се абсорбира напълно. Не се изплаква. В случай на пряко излагане на слънце се нанася много силна слънцезащита и се ограничава приложението на melan tran3x концентрат до нощна употреба.

Арт. код:  T-DPIG0001

melan tran3x гел

50 мл

Melan tran3x е най-новото поколение депигментираща програма с транексамова киселина, която помага за коригиране на пигментационни несъвършенства. Съчетава концентрат с гел крем.

СЪСТАВ
Транексамова киселина, хидроксикиселинен комплекс, ниацинамид, tyr контролен комплекс.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Използва се ежедневно, сутрин и вечер, като се нанесът 3-4 капки концентрат melan tran3x върху чиста, суха, ненаранена кожа и се разпределят равномерно. След това се нанася крем гел melan tran3x и се масажира, докато се абсорбира напълно. Не се изплаква. В случай на директно излагане на слънце се нанася много висока защита от слънцето и се ограничава прилагането на концентрат melan tran3x за нощна употреба.

Арт. код:  T-DPIG0002

cosmelan: домашен пакет

пакет

Домашна опаковка на метода cosmelan®. Съдържа продуктите, които завършват депигментиращото действие за премахване или намаляване на петна от меланичен произход. Непрекъснато намалява петната и регулира свръхпроизводството на меланин, предотвратявайки повторното им появяване в дългосрочен план.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Приложение през първия месец след кабинетно третиране:

  • cosmelan 2 се нанася три пъти  на  ден  (сутрин, обед  и вечер), последвано  от melan recovery и  melan 130 по  време на дневни приложения.

Приложение през втория месец след кабинетно третиране:

  • cosmelan 2 се нанася сутрин и  вечер, последвано  от melan recovery  и melan  130  pigment  control  през   деня.  В   случай   на излагане   на   слънце,се  нанася   слънцезащитен крем по обяд.

Приложение през третия месец след кабинетно третиране:

    -cosmelan 2 се нанася през нощта, последвано от melan recovery и melan 130 pigment control. През деня се нанася melan 130 pigment control.

Арт. код:  T-DPIG0004

cosmelan: ДОМАШЕН КРЕМ

30 мл

Cosmelan 2 е домашен крем, чието основно действие е намаляването и контрола на петна по лицето с меланичен произход. Той намалява петната и регулира свръхпроизводството на меланин, предотвратявайки повторното им появяване в дългосрочен план. Използва  се за завършване на депигментиращото действие на естетично-професионалния метод cosmelan® .

ПРИЛОЖЕНИЕ
Следва се графика на приложение, препоръчан от естетичния специалист, който може да варира в зависимост от етапа на лечението с козмелан®.

Ар. код:  T-DPIG0003

dermamelan® пакет за домашна грижа

пакет

Домашна опаковка за dermamelan® метод. Съдържа продуктите, които следват домашния протокол на професионалният метод и завършват депигментиращото действие за премахване и / или намаляване на петна от меланичен произход: процедура с дермамелан, възстановяване на мелан и контрол на пигмента мелан 130. Засилва защитата и депигментиращото синергично действие.

Арт. код:  T-DPIG0005

dermamelan® контрол разтвор

5 x 5 ml

Dermamelan® е домашен крем, чието основно действие е отслабване и контрол на придобитите несъвършенства на пигментацията на кожата от меланичен произход, разположени по лицето. Предназначен е да завърши депигментиращото действие на дермамеланския метод. Продължителната употреба намалява петната и предотвратява повторната им поява.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се приблизително едно пресоване на дермамелан върху чиста, суха кожа два пъти дневно (сутрин и вечер). След това щедро се  прилага мелан възстановяване три пъти на ден (сутрин, обяд и нощ) върху цялото лице, като семасажира, докато се абсорбира напълно. Завършва се с mesoprotech melan 130 pigment control по време на дневните приложения (сутрин и обяд).

Арт.код:  T-DPIG0001

dermamelan® метод за интимна депигментация

пакет

Dermamelan Intimate® е медицинският метод за депигментиране, специално предназначен за външната интимна област, вътрешната част на бедрата и слабините. Уникален със своето двойно коригиращо и регулаторно действие, той намалява пигментните несъвършенства в краткосрочен и дългосрочен план и подобрява качеството, тургора и външния вид на интимната област. Високата толерантност на кожата към интимната област.

Арт. код:  T-DINT0001