MarvenaBeauty.com

bodycare

грижа за тялото

mesoestetic® решения, които са съобразени с всеки силует и всяка индикация, подкрепени от научно доказани резултати.

Чрез изучаване на множество промени в силуета и разбиране на причинителите, които влияят върху неговото развитие, в mesoestetic® разработихме ново поколение решения за тяло с формули, съобразени с всяка нужда и всяка индикация. Синергична комбинация от специфични формули, текстури и системи за приложение за третиране на основните промени в силуета по индивидуален начин.

Продукти

АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ

200 мл

Крем-гел, формулиран с комбинация от активни съставки, които действат синергично, видимо подобряват кожните неравности, причинени от целулита, осигуряват тургор на зоните с портокалова кожа и възстановяват по-еднороден и гладък вид. Кофеинът, екстрактът от Brassica Alba и капсаицинът предлагат мощно стимулиращо действие, помагайки за дефиниране на силуета. Екстрактът от арника и органичният силиций повишават стегнатостта на кожата и осигуряват деконгестивен ефект, видимо смекчавайки портокаловата кожа. Неговата изключителна система за нанасяне, включваща рол-он сфери, оптимизира нанасянето и абсорбцията на продукта, предлагайки незабавен освежаващ и стимулиращ ефект.

СЪСТАВ
Кофеин, екстракт от арника, Brassica Alba и екстракт от капсаицин, L-carnitin, органичен силиций.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Завърта се главата в позиция ON и продукта се нанася с кръгов масаж, след което главата се завърта в положение OFF и се масажира, до пълно абсорбиране.

Арт. код:  T-DBOD0046

стягащ крем за тяло

150 мл

Крем за тяло със стягащи и реструктуриращи активни съставки за по-стегната и тонизирана кожа.

Комбинацията от firmware complex™, съставен от кофеин и L-карнитин, капсулирани в липозоми, с екстракт от африканска кигелия, осигурява тургор на области с отпуснатост като ръце, седалище и гърди. Молекулярен филм, състоящ се от аминокиселини и протеини, който овлажнява и осигурява незабавен стягащ ефект. Комбинацията от формула с масажен ролер подобрява разнасянето и нанасянето на продукта, засилва ефекта на активната съставка и осигурява незабавно усещане за свежест.

СЪСТАВ
Firmactive complex™,  eкстракт от плодове на africana kigelia, L-carnitine.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Нанася се сутрин и вечер с помощта на масажната ролка, като се масажира нежно нагоре до пълното абсорбиране.

Арт. код:  T-DBOD0047

ИНТЕНЗИВЕН ДВУФАЗЕН КОНЦЕНТРАТ ЗА ТЯЛО

2 x 35 мл

Лесен за нанасяне спрей с интензивно действие, който подобрява външния вид на проблемните зони благодарение на високоефективния [meso] adipoactive complex™. Неговата лека формула с невидимо покритие и лесна за нанасяне мъгла го прави идеалният продукт за употреба преди тренировка. Комбинираната му употреба с останалите продукти от гамата bodyshock интензифицира и повишава ефективността на терапията.

Благодарение на включването на активни съставки със стимулиращо и тонизиращо действие, може да почувствате интензивна топлина или усещане за изтръпване върху нанесената зона след употреба. Този ефект може да варира в зависимост от човека, деня или момента от деня, в който се прилага. Това усещане се дължи на въздействието на активните съставки върху зоната. То е временно и не трябва да се бърка с нежелан ефект.

СЪСТАВ
Кофеин, екстракт от арника, екстракт от Cylibum Marianum, L-carnitine, [meso] adipoactive complex™.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се преди физически упражнения или като бустер преди продуктите bodyshock celluxpert, bodyshock firm’up и bodyshock essential cream за подобряване на резултатите. Продуктът се разклаща и се отворя, като се завърта наляво, докато механизмът се отключи. Поставя се на разстояние 20 см. от кожата и се  натиска дъното на бутилката, за да се впръска от разтвора. Нанася се равномерно с нежен, кръгов масаж до пълното абсорбиране.

Арт. код:  T-DBOD0048

хидратиращ и подхранващ крем за тяло

250 мл

Бързо абсорбиращ хидратиращ крем, който осигурява незабавно усещане за свежест и мекота.

Формулата му съчетава комплекс от растителни екстракти, като Huang qi, който има призната регенерираща, овлажняваща и биобалансираща ефикасност, и центела азиатика, която насърчава стегнатостта и тургора на кожата, видимо намалява появата на стрии и помага за предотвратяването им. Наличието на липозомни масла и масло от ший осигурява подхранващо и антиоксидантно действие.

СЪСТАВ
Центела азиатика, екстракт от корен на астрагал мембранацеус, екстракт от codonopsis pilosula, масло от шеа.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Два пъти на ден, сутрин и вечер.
Нанася се сутрин и вечер на цялото тяло или на желаните зони с лек кръгов масаж до пълното абсорбиране на продукта.

Арт. код:  T-DCOD0049

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С АРТИШОК

20 x 5 МЛ

Екстрактът от артишок има високо съдържание на минерали и витамини, както и отлични пречистващи и детоксикиращи свойства.

СЪСТАВ
Екстракт от артишок.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж на ден.
2 ампули се разтварят в 1,5 литра вода. Консумира се през целия ден. За по-ефективен резултат се препоръчва консумацията му поне 90 дни.

– Ампулата се поставя във вертикално положение с най-тънката страна нагоре.

– Палецът се пиставя  над оцветеното петно ​​и ампулата се чупи с натискане назад.

Арт. код:  T-DGRA0001

ТЕЧНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

14 x 10 МЛ

Нова изключителна формула в течен формат за терапия на локализирани мазнини.

Неговата оптимална комбинация от L-карнитин, женшен и екстракт от горчив портокал стимулира елиминирането на локализирани и упорити мазнини при следване на интензивен 14-дневен план.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж на ден, сутрин.
Консумира се за предпочитане сутрин или преди физическа активност.
Стъпка 1:  Цялото съдържание на флакона се разтваря в чаша вода.
Стъпка 2: Разбърква се леко и се консумира.

Препоръчително е да се консумира по един флакон на ден за максимален период от три месеца, за да се постигнат оптимални резултати, както и спазване на здравословна и балансирана диета.

Арт. код:  T-DBOD0052

детоксикация на прах

20 x 3 гр

Оптималната комбинация от растителни екстракти допринася за детоксикация на организма и елиминиране на задържани течности и мастни натрупвания при спазване на 20-дневен детокс план.

Прахът за детоксикация grascontrol се предлага с вкус на манго, веган е и няма добавени захари.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Веднъж на ден, сутрин.
За предпочитане е да се консумира  сутрин или през деня.
Стъпка 1: Съдържанието на сашето се разтваря в 1 литър вода.
Стъпка 2: Разклаща се леко бутилката, докато прахът се разтвори напълно.
Стъпка 3:  Съдържанието на бутилката се консумира през цялата сутрин.

Препоръчва се консумацията по едно саше на ден, без прекъсване, за максимален период от три месеца, за да се постигнат оптимални резултати, както и да се следва здравословна и балансирана диета.

Арт. код:  T-DBOD0050