MarvenaBeauty.com

Домашна грижа

Добрата домашна рутина е от съществено значение за постигане на най-добри резултати.

Spots and hyperpigmentation

Петната по кожата са често срещан проблем предизвикан от множество фактори и техните характеристики и терапиите варират от вида на петната, възтастта и типа кожа.

В mesoestetic® сме специалисти в депигментацията на кожата. Над 30 години постоянно търсене на иновации в тази област ни позволи да предложим консолидирани, признати решения за депигментация които подкрепят нашето лидерство.

Открийте решения и терапия за депигментация mesoestetic®, решения които помагат поддръжката на пигментираната кожа и предотвратяват появата на нови петна.

skin aging

Стареенето на кожата е постепенен процес, който се проявява като поредица от нарушения във вида и структората й. Според скалата дефинирана от д-р. Глогау, стареенето на кожата може да се класифицира в четири етапа отразяващи тежестта на епидермалното и дермалното увреждане.

Четирите етапа на стареене трябва да се третират деференцирано и последователно. За тази цел mesoestetic® има спацифични терапии против стареене, които осигуряват както преваантивен така и палиативен отговор адаптиран към всеки от тях.

oily acne-prone skins

Мазната кожа склонна към акне показва свръхпроизводство на мазнина, разширени пори, удебелена повърхност, неравномерна текстура и по-висока чувствителност към появата на несъвършенства.

Техните характеристики изискват специфични козметични продукти, които помагат за регулиране на количеството мазнина и отблясъципредотвратяват запушените пори и бактериална полиферация и подобряват текстурата и обновяването на кожата.

Mesoestetic® разполага с пълна гама от решения за терапия на мазна кожа, склонна към акне. Продукти разработени съвместно със специалисти дерматолози и формулирани с последно поколение активни съставки за регулиране на маслото,ексфолиращи, каратолитични и антимикробни.

sun radiation

Излагането на слънце можа да бъде полезно за тялото. Кожата обаче няма естествената способност да филтрира всички ефекти от случайно или кумулативно прекомерно излагане върху тялото. Слънчевата радиация прониква на различна дълбочина на кожата, причинявайки диференцирани биологични ефекти, предизвиква окислителни процеси, които причиняват преждевременно фотостареене, поява на петна и др.

Mesoprotech® e иновативната гама,която предлага най-модерната, цялостна фотозащитна технология адаптирана към всички типове кожи.

anti-cellulite and reducing solutions

Ново поколение решения за тяло с формули, съобразени с всяка нужда и всяка индикация и които третират индивидуално основните промени в силуета.

Цялостен протокол за грижа за тялото, който включва следното: bodyshock® е професионално лечение и домашна рутина, 100% съобразена с нуждите на всеки пациент; и Grascontrol®, набор от хранителни добавки, които максимизират резултата.

calms and smoothens

Чувствителната или сенсибилизирана кожа се характеризира с променена кожна бариера, която причинява прекомерна реактивност срещу външни фактори. Това причинява признаци като зачервяване, сърбеж, стягане, парене, чупливост на капилярите и силна чувствителност в случай на физическа агресия.

Mesoestetic® има набор от решения, специално разработени за успокояване и изглаждане на реактивните признаци, свързани с чувствителността на кожата, и връщане на комфорта и благосъстоянието на кожата. Формули с висока толерантност за най-чувствителната, деликатна кожа.

cleansing solutions

Повърхността на кожата е основна комуникационна мембрана и защитна бариера, непрекъснато изложена на външни фактори, които влияят на нейния баланс и променят външния й вид: матов тон, несъвършенства, неправилна текстура или преждевременно стареене.

Cleansing solutions са ново поколение почистващи препарати за лице с постбиотици, които осигуряват ефективно почистващо действие, подобряват рН и баланса на флората в кожата и я предпазват от замърсяване на околната среда. Текстури и активни съставки, специфични за задоволяване на нуждите на всички типове кожа.

Гама, разработена за експерти в грижата за най-взискателните кожи.

hair solutions

Косопадът е често срещан проблем, засягащ мъжете и жените, характеризиращ се с повишена слабост на косата, водеща до загуба на обем и качество на косата.

Tricology е терапия против косопад с възстановяващо и ревитализиращо действие, което действа върху косата и скалпа, за да спре загубата, да засили растежа и да я подсили, за подобряване на нейното качество и количество и връщане на здрав, сияен вид.

Околоочният контур е особено деликатна зона, която има диференцирани анатомични характеристики, което обяснява необходимостта от специфично лечение.

Mesoestetic® има специфични антиейдж процедури за зоната на околоочния контур, които предотвратяват и коригират бръчки и мимически линии, торбички под очите и кръгове.

facial peeling

Нашата кожа се обновява и регенерира естествено на всеки 28 дни. Този процес на обновяване става по-бавен и по-неправилен с възрастта. В резултат на това върху повърхността на кожата се натрупват мъртви клетки, което води до появата на кожни заболявания като: разширени пори, бръчки, матов тен, акне, петна и др.

Mesoestetic® предлага домашни решения, които ускоряват обновяването на кожата, благодарение на присъствието във формулата на ексфолиращи съставки в специфични концентрации, които позволяват обновяване на кожата, за да се намалят несъвършенствата, да се усъвършенства текстурата и да се подобри яркостта и блясъка.

facial peel

Липсата на хидратация е преходно състояние на кожата, което може да засегне всички типове кожа и се характеризира с наличието на недостатъчно вода в епидермиса, което води до матова, груба, опъната кожа и дори включва лющене на кожата и чувствителност.

Mesoestetic® предлага набор от решения за възстановяване на оптималните нива на хидратация с продукти, адаптирани към нуждите на всички типове кожа, за да възвърне пълната си функционалност, гладкост, еластичност и здрав, сияен вид.