MarvenaBeauty.com

Superior

Superior Youth Boost с чист ретинол

Superior Youth Boost
е професионална система за целогодишно интензивно обновяване и регенериране на кожата. Съдържа микрокапсулиран чист ретинол, ниацинамид, невроактивна GABA киселина и богата формула от активни съставки.

Професионални продукти

Серум с ретинол 0,3%

30 мл

PDT Boost-Serum с ретинол за силно обновяване на клетките и възстановяване на структурата на кожата. Съдържа стабилна форма на чист ретинол 0,3% (витамин А 233310 IU/g), затворена в уникални микрокапсули с много малка молекула, освобождаваща се при нанасяне с нежен масаж. Има цялостен регенериращ и антиейдж ефект. 
Superior Youth Boost е професионална система за целогодишно интензивно обновяване и регенерация на кожата.

СЪСТАВ
Микрокапсулиран ретинол (233310 IU/g), ниацинамид, витамин D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин С комплекс, витамин Е, алантоин (провитамин А), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, високомолекулна хиалуронова киселина, екстракт от пореч, сок от алое, екстракт от маточина

ПРИЛОЖЕНИЕ
Въвежда се 10 мин. фотодинамичен метод PDT LASER LLLT светлина R 650nm / UV 420nm или LED светлина R 650nm или сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на терапия и инструкцията на апарата. Избягва се зоната около очите. PDT Retinol Serum се разклаща преди употреба.
Общото време за работа на PDT Master не може да надвишава 20 мин.
Задължително е да използвате дневен крем с филтър SPF50. Избягвайте излагането на слънце.

Арт. код:  CP148030

Серум с ниацинамид и GABA

30 мл

Ниацинамидът и GABA са двете най-важни активни съставки на PDT Boost-Serum. Ниацинамидът е форма на витамин В₃ с характеристиките на силен антиоксидант, който има широк подмладяващ ефект и укрепва функционирането и състоянието на кожата.
Подготовка за PDT Laser LLLT процедури, LED червена светлина R 650nm и UV 420nm, както и за ТЕРМО процедури с апарат, генериращ температура до 42 °C и за сонофореза.

СЪСТАВ
Ниацинамид, GABA гама-аминомаслена киселина, Mela-Ginseng, Vitamin D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин C комплекс, витамин E, алантоин (провитамин A), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло , екстракт от киноа, сок от алое, екстракт от маточина.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Въведете 10 мин. фотодинамичен метод PDT LASER LLLT светлина R 650nm / UV 420nm или LED светлина R 650nm или сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на терапията и инструкцията на апарата. Избягва се зоната около очите. Разклаща  се PDT Retinol Serum преди употреба. Общото време за работа на PDT Master не може да надвишава 20 мин.

Арт. код:  CP148130

Дълбоко възстановяваща маска с ниацинамид

200 мл

Супер изглаждаща и регенерираща PDT Boost-маска за кожата на лицето и шията с ниацинамид и богата активна формула.
С овлажняващ, стягащ и противобръчков ефект. PDT Boost-Mask с ниацинамид регенерира кожната бариера, стимулира производството на колаген и намалява бръчките. Възстановява хидролипидната обвивка на кожата, стимулира процеса на обновяване и регенерация на кожните клетки. Действа успокояващо и намалява симптомите на раздразнение.

СЪСТАВ
Ниацинамид, витамин D бустер, мела-женшен, витамин Е, морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, екстракт от киноа, сок от алое вера, екстракт от пореч, масло от ший

ПРИЛОЖЕНИЕ
Маската се нанася на равномерен слой, като се избягва зоната около очите, време за нанасяне – според схемата на терапията, инструкциите на устройството. Поставя се маската за 10 мин. Отстранява се излишъка с козметична кърпичка, не се отмива.

Арт. код:  CP0859

Домашна грижа

Дневен крем SPF50

50 мл

Намалява бръчките и възстановява увреждането на ДНК. Действа като антиоксидант, като се бори със свободните радикали. Изравнява тена на кожата, намалява нездравословния сив или жълт оттенък. Нормализира процеса на ексфолиране на епидермиса и регулира себума. Действа успокояващо и намалява симптомите на раздразнение. Интензивно овлажнява, изглажда и придава идеална мекота на кожата.

СЪСТАВ
Ниацинамид, GABA гама-аминомаслена киселина, Mela-Ginseng, Vitamin D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин C комплекс, витамин E, алантоин (провитамин A), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло , екстракт от киноа, екстракт от пореч, масло от ший, Infra DNA-Renover, UVA/UVB филтри

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху кожата на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Оставя се да се абсорбира.
След прилагане на препарати с GABA киселина може да почувствате леко изтръпване, което отшумява след няколко минути.

Арт. код:  CD1475

Нощен стягащ крем с ниацинамид и GABA киселина

500 ML

Нощен крем с ниацинамид и GABA намалява бръчките и дълбоките линии. Регенерира кожната бариера чрез стимулиране на диференциацията на кератиноцитите. Намалява TEWL – трансепидермалната загуба на вода през епидермиса, благодарение на което повишава хидратацията и еластичността на кожата.
Продуктът изсветлява съществуващите петна и намалява образуването на нови, като инхибира производството на меланин в кожата. Изравнява тена на кожата, намалява нездравословния сив или жълт тен на кожата. Има антиоксидантно действие и се бори със свободните радикали. Нормализира производството на себум, намалява симптомите на акне и стеснява порите. Действа успокояващо и намалява симптомите на раздразнение.

СЪСТАВ
Ниацинамид, GABA гама-аминомаслена киселина, Mela-Ginseng, Vitamin D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин C комплекс, витамин E, алантоин (провитамин A), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло , екстракт от киноа, масло от ший

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху кожата на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Оставя се да се абсорбира.
След прилагане на продукти с GABA киселина може да почувствате леко изтръпване, което отшумява след няколко минути.

Арт. код:  CD1477

Нощен възстановяващ крем с ретинол

50 мл

Съдържа стабилна форма на чист ретинол (витамин А 233310 IU/g), затворена в уникални микрокапсули с много малка молекула, освобождаваща се при нанасяне с нежен масаж. Има цялостен регенериращ и антиейдж ефект. Стимулира пролиферацията на епидермиса и дермата, като дава ефект на силно обновяване на клетките и реконструкция на кожата.
СЪСТАВ
Микрокапсулиран ретинол (233310 IU/g), ниацинамид, Mela-Ginseng, витамин D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин C комплекс, витамин E, алантоин (провитамин A), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, високо киселинно съдържание -молекулярна хиалуронова киселина, екстракт от пореч, екстракт от маточина, екстракт от киноа, масло от ший
ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху кожата на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Оставя се да се абсорбира.
Арт. код: CD1476

Серум с ретинол 0,1% чист, микрокапсулован

30 мл

Boost Serum с ретинол за силно обновяване на клетките и реконструкция на структурата на кожата на лицето, шията и деколтето.
Съдържа стабилна форма на чист ретинол 0.1% (витамин А 233310 IU/g), затворена в уникални микрокапсули с много малка молекула, освобождаваща се при нанасяне с нежен масаж. Има цялостен регенериращ и антиейдж ефект. Стимулира пролиферацията на епидермиса и дермата, като дава ефект на силно обновяване на клетките и реконструкция на кожата.

СЪСТАВ
Микрокапсулиран ретинол (233310 IU/g), ниацинамид, Mela-Ginseng, витамин D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин C комплекс, витамин E, алантоин (провитамин A), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, високо киселинно съдържание -молекулярна хиалуронова киселина, екстракт от пореч, сок от алое вера, екстракт от маточина

ПРИЛОЖЕНИЕ
Да се разклати преди употреба. Нанасят се 2-4 капки върху дланта и се масажира нежно в почистената кожа на лицето, шията и деколтето. Избягва се зоната около очите. Използва се през нощта.

Арт. код:  CD120030

Нощен възстановяАЖващ крем с ретинол

30 мл

Boost Serum с ниацинамид и GABA интензивно регенериращ, незабавно и дълготрайно запълващ бръчките и дълбоките бразди. Намалява TEWL – трансепидермалната загуба на вода през епидермиса, благодарение на което повишава хидратацията и еластичността на кожата. Изсветлява съществуващите петна и намалява образуването на нови, като инхибира производството на меланин в кожата. Изравнява тена на кожата, намалява нездравословния сив или жълт тен на кожата, който е свързан с процеса на стареене и гликирането на протеини. Има антиоксидантно действие и се бори със свободните радикали. Нормализира процеса на ексфолиране на епидермиса, регулира производството на себум, намалява симптомите на акне, стеснява порите. Действа успокояващо и намалява симптомите на раздразнение, благодарение на което успокоява всички видове дерматози.

СЪСТАВ
Ниацинамид, GABA гама-аминомаслена киселина, Mela-Ginseng, Vitamin D Booster, Vecticell C – капсулиран витамин C комплекс, витамин E, алантоин (провитамин A), морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло , екстракт от киноа

ПРИЛОЖЕНИЕ
Да се разклати преди употреба. Нанасят се 2-4 капки върху дланта и се масажира нежно в почистената кожа на лицето и шията. Избягва се зоната около очите. Използва се през нощта.

Арт. код:  CD120130

Възстановяваща маска за лице

5 мл

Супер изглаждаща и регенерираща Boost-маска за кожата на лицето и шията с ниацинамид и богата активна формула .
Има овлажняващ, стягащ и противобръчков ефект. Boost-Mask с ниацинамид регенерира кожната бариера, стимулира производството на колаген и намалява бръчките. Възстановява хидролипидната обвивка на кожата, стимулира обновяването и регенерацията на кожните клетки, успокоява и намалява симптомите на раздразнение. Има нормализиращо и противовъзпалително действие, намалява симптомите на акне, стеснява порите. Подобрява хидратацията и еластичността, както и изглажда и придава мекота на кожата. Boost-Mask изсветлява обезцветяванията и намалява образуването на нови, като инхибира активността на тирозиназата и меланогенезата. Предотвратява производството и натрупването на меланоцити в кожата. Стимулира микроциркулацията и подхранва клетките на кожата, благодарение на което придава свежест и блясък.

СЪСТАВ
Ниацинамид, витамин D бустер, мела-женшен, витамин Е, морски колаген, морски еластин, морски гликоген, екстракт от мед, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, екстракт от киноа, сок от алое вера, екстракт от пореч, масло от ший

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху почистена кожа, като се избягва зоната около очите, оставя се да попие поне 30 минути, кожата се подсушава с хартиена кърпичка, не се отмива. След това се нанася подходящия нощен крем SUPERIOR Youth Boost. Използва се 1-2 пъти седмично. В случай на кожа, която изисква интензивно обновяване, оставете да престои една нощ. Сутрин се нанася избрания Boost-серум и дневен крем SPF50.

Арт. код:  CD0860