MarvenaBeauty.com

SENSITIVE SMART INFLABIOME

SENSITIVE SMART INFLABIOME

Усъвършенствана линия за подмладяване, противодействаща на ефектите от неврогенен стрес и възпаление в резултат на хронично възпалително стареене. Намалява еритема, повдига и окрепва овала, регенерира микробиома и функцията на кожната бариера.

Професионални продукти

Успокояващ и подмладяващ eнзимен пилинг pH 4.5

200 мл

Нежно ексфолира и премахва мъртвите кожни клетки. В същото време помага в борбата със симптомите на кожно раздразнение и зачервяване и осигурява овлажняващи, антиоксидантни и подмладяващи съставки. Подпомага регенерацията на микробиома и кожната бариера.
Kожа с неврогенни симптоми на стрес, чувствителна, реактивна, суха, зряла, съдова, със симптоми на розацея.
Kожа с признаци на ускорено стареене, с неравномерен цвят, сива, матова, с бръчки.
Подготовка на кожата за козметични процедури и естетична медицина с цел повишаване на нейния потенциал за регенерация и реконструкция.

СЪСТАВ
Глюконолактон, папаин, Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от папая, екстракт от киви, екстракт от краставица, екстракт от ягода, екстракт от праскова, екстракт от ябълка, екстракт от малина, авокадо масло, витамин Е

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася с нежни кръгови движения върху почистената кожа на лицето и тялото, оставя се за 10 мин. и се отмива с хладка вода. Кожата се тонизира и се нанася подходящ продукт за грижа.

Арт. код:  CP0422

Успокояващ и подмладяващ почистващ гел pH 4.5

500 мл

Нежно и ефективно премахва замърсяванията от чувствителната кожа. В същото време помага в борбата със симптомите на раздразнение и зачервяване, осигурява антиоксидантни, подмладяващи и регенериращи съставки за микробиома и кожната бариера. Дава ефект на почистена, гладка кожа без усещане за опъване с комфорта на успокояване и овлажняване.

Sensitive Smart Inflabiome – усъвършенствана линия за облекчаване и подмладяване, противодействаща на ефектите от възпаление и неврогенен стрес, както и хронично възпалително стареене Inflamm-ageing. Намалява еритема, регенерира микробиома и функцията на епидермалната бариера.

СЪСТАВ
Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, екстракт от теменужка, екстракт от морски зърнастец, екстракт от пореч, екстракт от папая, екстракт от краставица, екстракт от ягода, екстракт от праскова, екстракт от ябълка, екстракт от малина, бетаин

ПРИЛОЖЕНИЕ
Прави се почистващ масаж и остатъците се отмиват с вода. Избягва се зоната около очите.

Арт. код:  CP0129

Ултра лифтиращ серум PDT DMAE Ultra pH 4,5

30 мл

Има силни лифтинг свойства, като в същото време подпомага регенерацията на микробиома и укрепва кожната бариера. Действа срещу признаците на възпалително стареене и преждевременно стареене. Придава комфорт на подмладена кожа с повишена стегнатост и изгладени бръчки, овлажнена, успокоена и мека.

СЪСТАВ
DMAE капсулиран (Deanol), Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от теменужка, екстракт от пореч, екстракт от морски зърнастец, екстракт от папая, екстракт от киви, екстракт от краставица, ягода екстракт, екстракт от праскова, екстракт от ябълка, екстракт от малина, витамин Е

ПРИЛОЖЕНИЕ
Продукт за кожата на лицето, шията и под очите. Приложение на PDT LASER LLLT с R 650nm / зелено 525nm / UV 420nm светлина или LED с R 650nm светлина или сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на терапия и инструкцията на апарата. Общото време за работа на PDT Master не може да надвишава 20 минути.Излишният серум се отстранява с козметична кърпа, не се отмива.

Арт. код:  CP184530

Успокояващ антистрес серум с пептиди pH 4.5

30 мл

Антистрес успокояващ пептиден серум, който намалява симптомите на възпаление, зачервяване и дискомфорт на кожата, дължащи се на неврогенен стрес и други агресивни фактори. Намалява усещането за сърбеж и парене и осигурява съставки, които регенерират микробиома и кожната бариера, антиоксидантни и подмладяващи. Придава комфорт на успокоена кожа, изгладена благодарение на подобрената хидратация, с изгладен цвят и предотвратява преждевременното стареене.

СЪСТАВ
Dermsooth P Peptide Pentapeptide-26, Аzeloglycine, Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от теменужка, екстракт от пореч, екстракт от морски зърнастец, екстракт от папая, витамин Е

ПРИЛОЖЕНИЕ
Продукт за кожата на лицето, шията и под очите. Приложение на PDT LASER LLLT с R 650nm / зелено 525nm / UV 420nm светлина или LED с R 650nm светлина или сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на лечение и инструкцията на апарата. Общото време за работа на PDT Master не може да надвишава 20 минути.
Излишният серум се отстранява с козметична кърпа, не се отмива.

Арт. код:  CP184430

Ултра лифтираща маска PDT DMAE pH 4.5

200 мл

Маската има интензивни повдигащи и подмладяващи свойства. Подобрява еластичността и стегнатостта на кожата. Намалява бръчките и фините линии. Противодейства на възпалителното стареене и преждевременното стареене. В същото време подпомага защитата на микробиома и кожната бариера, овлажнява, намалява симптомите на раздразнение.

СЪСТАВ
DMAE капсулиран (Deanol), Азелоглицин, Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от морски зърнастец, екстракт от папая, екстракт от киви, екстракт от краставица, екстракт от ягода, екстракт от праскова , екстракт от ябълка, масло от авокадо, масло от ший, екстракт от малина, витамин Е, пчелен восък

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху почистена кожа, като се избягва зоната около очите, оставя се да попие поне 30 мин., кожата се подсушава с хартиена кърпичка, не се отмива. След това се нанася подходящия нощен крем от линията Sensitive. Използва се 1-2 пъти седмично. В случай на кожа, която изисква интензивно обновяване, се оставя да престои една нощ.

SA/Хидратиращ дневен крем с женско биле SPF20

50 мл

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. 

Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания.

Домашна грижа

Успокояваща тоник- пяна рН 4,5

200 мл

Нежно почиства кожата, като същевременно доставя незабавно облекчение на кожата. Укрепва защитата на микробиома и възстановява правилното pH за защита срещу бактерии, UV увреждане, стареене. Придава комфорта на пълноценна хидратация и успокояване на кожата на лицето.

СЪСТАВ
Dermsooth P Peptide Pentapeptide-26, Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от теменужка, екстракт от пореч, екстракт от папая, екстракт от киви, екстракт от краставица, екстракт от ягода, праскова екстракт, екстракт от ябълка, екстракт от малина.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Взема се част от пяната – една помпа. Лицето се масажира с кръгови движения и се оставя да се абсорбира.

Арт. код:  CD0229

Ултра лифтиращ дневен крем с DMAE SPF20 pH 4.5

50 мл

Ултра лифтинг дневен крем за чувствителна кожа SPF20 UVA/UVB/IR HEV pH 4.5 с DMAE. Предназначен за лице и шия с чувствителна кожа.
Дневен крем, насочен към успокояване и подмладяване на кожата, който създава лифтинг ефект. Подобрява състоянието на чувствителната и реактивна кожа, намалява бръчките, повишава еластичността и избистря цвета. В допълнение, той ефективно предпазва от замърсяване на околната среда и осигурява защита срещу UV, IR и HEV радиация.

СЪСТАВ
DMAE капсулиран (Deanol), азелоглицин, Infra DNA Renover, Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от морски зърнастец, екстракт от папая, екстракт от киви, екстракт от краставица, ягода екстракт, екстракт от праскова, екстракт от ябълка, екстракт от малина, масло от авокадо, масло от ший, витамин Е, пчелен восък, UVA/UVB филтри.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху кожата на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD1481

Успокояващ нощен крем с пептиди pH 4.5

50 мл

Нощен крем, който намалява симптомите на възпаление, зачервяване и дискомфорт на кожата, дължащи се на неврогенен стрес и други агресивни фактори. Намалява усещането за сърбеж и парене и осигурява съставки, които регенерират микробиома и кожната бариера, антиоксидантни и подмладяващи. Придава комфорт на успокоена кожа, изгладена благодарение на подобрената хидратация, с изгладен цвят и предотвратява преждевременното стареене.

СЪСТАВ
Dermsooth P Peptide Pentapeptide-26, azeloglycine, Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от теменужка, екстракт от пореч, екстракт от морски зърнастец, екстракт от папая, екстракт от киви, краставица, екстракт от ягода, екстракт от праскова, екстракт от ябълка, екстракт от малина, масло от авокадо, масло от ший, витамин Е.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху кожата на лицето, шията и под очите. Оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD1482

Ултра Лифтиращ серум DMAE pH 4.5

30 мл

Серум за чувствителна кожа pH 4.5 с DMAE – интензивен лифтинг, против бръчки, укрепване на овала и успокояващ, намаляващ симптомите на раздразнение и зачервяване.
Има силни лифтинг свойства, като в същото време подпомага регенерацията на микробиома и укрепва кожната бариера. Действа срещу признаците на възпалително стареене и преждевременно стареене. Придава комфорт на подмладена кожа с повишена стегнатост и изгладени бръчки, овлажнена, успокоена, мека, с подобрен цвят.

СЪСТАВ
DMAE капсулиран (Deanol), Nisinoxid®, нейонни златни частици, нейонни сребърни частици, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло (1MDa), екстракт от теменужка, екстракт от пореч, екстракт от морски зърнастец, екстракт от папая, екстракт от киви, екстракт от краставица, ягода екстракт, екстракт от праскова, екстракт от ябълка, екстракт от малина, витамин Е

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанесят се 2-4 капки върху дланта и се масажира нежно в почистената кожа на лицето, шията и деколтето. След което се нанася крем от линията Sensitive.

Арт. код:  CD120730