MarvenaBeauty.com

Regenevia DNA

Regenevia DNA генно подмладяване и антиоксидантна регенерация

REGENEVIA DNA е революционна дермотерапия за регенерация на кожата и антиоксидантно подмладяване, базирана на най-новите изследвания върху епигенетиката и подмладяването на клетъчната ДНК.

Професионални продукти

Коктейл за околоочен контур и тъмни кръгове

30 мл

Стимулира обновяването на клетките, благодарение на което има ревитализиращ и антиейдж ефект, като укрепва еластичността на кожата. Регенерира кожната бариера, изглажда текстурата и хидратира. Увеличава защитата срещу по-нататъшно оксидативно увреждане, разграждане на колаген и загуба на хидратация, неутрализира свободните радикали и се бори с техните ефекти. Почиства клетките от токсини, възстановява равномерния цвят и подмладения блясък. Бори се с кумулативните признаци на стареене на кожата и фотостареене, причинени от възрастта, свободните радикали и замърсяването на околната среда.
Линията Regenevia DNA е генно подмладяване, реконструкция на колаген и клетъчна регенерация.

СЪСТАВ
Syn-Eye Complex, Ephemer™, морски колаген, хидролизиран морски еластин, морски гликоген, морски биом от водорасли, екстракт от мед

ПРИЛОЖЕНИЕ
Фотодинамичен метод PDT LASER LLLT / LED R 650nm, PDT UV 420nm, безиглена мезотерапия или мануално. Време за приложение – съгласно схемата на терапии и инструкцията на апарата.

Арт. код:  CP1888

SA/ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ С ЖЕНСКО БИЛЕ SPF20

50 мл

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. 

Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания.

Домашна грижа

Дневен крем против клетъчно стареене SPF20

50 мл

Стимулира клетките за интензивно обновяване, благодарение на което укрепва еластичността на кожата и изглажда бръчките. Регенерира кожната бариера, изглажда текстурата и хидратира. Увеличава защитата срещу по-нататъшно оксидативно увреждане, разграждане на колаген и загуба на хидратация, неутрализира свободните радикали и се бори с техните ефекти. Почиства клетките от токсини, възстановява равномерния цвят и блясък.

СЪСТАВ
Ephemer™, City Guard™, морски колаген, хидролизиран морски еластин, морски гликоген, водорасли Marine Biome, екстракт от мед, витамин Е, алантоин, масло от ший, пчелен восък

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се сутрин с лек масаж в кожата на лицето, оставя се да се абсорбира. Избягва се зоната около очите.

Арт. код:  CD1458

Нощен крем за за възстановяване на колагена

500 ML

Силно подмладяващ нощен крем против гликиране. Бори се с признаците на стареене на кожата, причинени от възрастта, диета, богата на захари, свободни радикали и замърсяване на околната среда.
Стимулира клетките за активност и обновяване, благодарение на което има ревитализиращ и антиейдж ефект. Обновява структурата на колагена и стимулира образуването на нови еластични влакна. Намалява бръчките, укрепва стегнатостта и еластичността на кожата. Регенерира кожната бариера, изглажда текстурата и хидратира. Увеличава защитата срещу по-нататъшно оксидативно увреждане, разграждане на колаген и загуба на хидратация, неутрализира свободните радикали и се бори с техните ефекти. Почиства клетките от токсини, възстановява равномерния цвят и подмладения блясък.

СЪСТАВ
Ephemer™, Royalepigen Epigenetic Pentapeptide-48, Anti-AGE Collagen Repair, City Guard™, морски колаген, хидролизиран морски еластин, морски гликоген, водорасли Marine Biome, екстракт от мед, витамин Е, алантоин, масло от ший, пчелен восък

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се вечер с лек масаж в кожата на лицето, оставя се да се абсорбира. Избягва се зоната около очите.

Арт. код:  CD1460

Крем за околоочен контур против клетъчно стареене

30 мл

Стимулира клетките за активност и обновяване, благодарение на което има ревитализиращ и антиейдж ефект. Укрепва стегнатостта и еластичността на кожата. Регенерира кожната бариера, изглажда текстурата и хидратира. Увеличава защитата срещу по-нататъшно оксидативно увреждане, разграждане на колаген и загуба на хидратация. Неутрализира свободните радикали и се бори с тяхното въздействие. Почиства клетките от токсини, възстановява равномерния цвят и подмладения блясък. Бори се с кумулативните признаци на стареене на кожата и фотостареене, причинени от възрастта, свободните радикали и замърсяването на околната среда.

СЪСТАВ
Ephemer™, комплекс Syn-Eye, City Guard™, морски колаген, хидролизиран морски еластин, морски гликоген, водорасли Marine Biome, екстракт от мед, витамин Е, алантоин, масло от ший, пчелен восък

 ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се сутрин и вечер с лек масаж в кожата около очите, оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD0612