MarvenaBeauty.com

Red Stop

Red Stop for skin with capillaries and symptoms of rosacea

RED STOP е целогодишна дермотерапия с лактобионова, азелаинова и глюконолактонова киселина. The Couperose линия е предназначена за кожа с разширвни капиляри. Sensitive Rosacea е линия за чувствителна кожа със симптоми на розацея, склонна къмеритема и раздразнение.

Професионални продукти

Почистваща формула за чувствителна кожа при купероза и розацея с PHA-AzA Acid 25% pH 3,5

100 ml

Отстранява мъртвите кожни клетки и увеличава трансепидермалната дифузия на активните съставки. Подобрява състоянието на кръвоносните съдове и кръвообращението, като укрепва стените и повишава стегнатостта на капилярите. Намалява пропускливостта на клетъчните стени. Повишава хидратацията, ускорява регенерацията на клетките, регулира метаболизма. Освен това засилва защитните сили на кожата срещу въздействието на ултравиолетовите лъчи и агресивните фактори на околната среда. Действа успокояващо и стабилизиращо.

СЪСТАВ
Лактобионова киселина, глюконолактон, азелаинова киселина, екстракт от бял трън, екстракт от хамамелис, екстракт от папая

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася равномерно на тънък слой и се оставя за 5 мин., отмива се с вода и се подсушава.

Арт. код:  CP0514

Почистваща формула за чувствителна кожа при купероза и розацея с PHA-AzA Acid 10% pH 4,5

100 мл

Стимулира регенерацията, намалява зачервяването и има противовъзпалителни свойства. Почиства старателно, обезмаслява кожата и я подготвя за следващата фаза на ексфолиране. Освен това повишава хидратацията, ускорява регенерацията на клетките, регулира метаболизма, намалява трансепидермалната загуба на вода и чувствителността към дразнене. Повишава антиоксидантната защита. Действа успокояващо и стабилизиращо.

СЪСТАВ
Лактобионова киселина, глюконолактон, азелаинова киселина, екстракт от салвия, екстракт от лен, екстракт от конски кестен, екстракт от планинска арника, екстракт от хамамелис, екстракт от бръшлян, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от бял трън, екстракт от сапунен лист, екстракт от папая

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася равномерно на тънък слой и се оставя за 5 мин., отмива се с вода и се подсушава.

Арт. код:  CP0513

Гел ампули анти розацея 32%

10 х 2,5 мл

Облекчава зачервяванията, има антибактериални и успокояващи свойства. Укрепва имунната система на кожата, подпомага нейната саморегенерация. Уплътнява капилярите, намалява напрежението на кръвоносните съдове, подобрява микроциркулацията и намалява симптомите на възпалителни промени. В допълнение, той има антиоксидантни свойства, инхибира процеса на стареене, като противодейства на вредните ефекти от прекомерната активност на свободните радикали. Повишава еластичността и стегнатостта на кожата .

СЪСТАВ
Skin Matrix, Vecticell C, алантоин VC, блокери на стреса, екстракт от кестен, екстракт от планинска арника, екстракт от хамамелис, екстракт от бръшлян, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от мечо грозде, екстракт от морски копър, екстракт от зелени листа, чай от екстракт от авокадо, витамин Е

ПРИЛОЖЕНИЕ
Въвежда се 10 мин. сонофореза или ръчно. Препоръчително е да се оставят 0,5 ml от концентрата за масажно приложение преди да завърши терапията.

Арт. код:  CP1136

Гел ампули анти купероза 42%

10 х 2,5 мл

Укрепва кожата, има антирадикален и успокояващ ефект. Уплътнява стените на кръвоносните съдове и стимулира кръвообращението. Намалява раздразнението и зачервяването, възстановява здравия и ярък цвят. Успокоява и успокоява кожата, възвръща комфорта на свежестта. Укрепва защитната система срещу агресивните външни фактори и свободните радикали, влияещи върху стареенето на кожата. Повишава еластичността и стегнатостта на кожата.

СЪСТАВ
Ti-Rutin, Skin Matrix, витамин C (SAP), екстракт от амла, екстракт от див кестен, екстракт от планинска арника, екстракт от хамамелис, екстракт от бръшлян, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от папая, екстракт от теменужка, екстракт от мечо грозде, морски копър екстракт, сок от алое

ПРИЛОЖЕНИЕ
Въвежда се 10 мин. сонофореза или ръчно. Препоръчително е да се оставят 0,5 ml от концентрата за масажно приложение преди да завърши терапията.

Арт. код:  CP1134

Антибактериална успокояваща маска против зачервявания и розацея

150 мл

Намалява зачервяванията и еритематозните петна. Действа против черни точки, антибактериално и противовъзпалително дори при продължителна употреба. Елиминира излишните свободни радикали, като ограничава развитието на възпалителни процеси. Възстановява усещането за комфорт на кожата – без усещането за “парене”, като отслабва сетивните реакции в кожата. Намалява хиперактивността и реактивността на кожата към външни стимули. 

СЪСТАВ
Aзелаинова киселина (AzA), лактобионова киселина (PHA), салицилова киселина (BHA), Ti-Rutin, стрес-блокер, екстракт от кестен, екстракт от планинска арника, екстракт от хамамелис, екстракт от бръшлян, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, алантоин, витамин Е, каолин, масло от ший, ментол

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася на равномерен слой върху кожата, като се избягва зоната около очите. Оставя се за 15-20 минути. След това се отмива с вода. Използва се системно – в зависимост от тежестта на симптомите – като се започне с 3 приложения седмично и постепенно се намали до 1 приложение седмично.

Арт. код:  CP0834

Успокояваща гел маска против зачервявания

200 мл

Маската съдържа 1,25% PHA киселини: лактобионова киселина и глюконолактон, както и витамин С (SAP) и растителни екстракти. Има силно свиващо действие върху разширените капиляри, укрепва стените и стегнатостта им. Намалява пропускливостта на клетъчните стени. Намалява усещането за топлина благодарение на охлаждащия си ефект. Успокоява раздразненията и намалява зачервяванията, възвръща здрав и ярък цвят. Успокоява и връща комфорта на свежестта. Силно овлажнява. Укрепва защитната система срещу агресивни външни фактори.

СЪСТАВ
Лактобионова киселина (PHA), глюконолактон (PHA), Ti-Rutin, Allantoin VC, екстракт от див кестен, екстракт от планинска арника, екстракт от хамамелис, екстракт от бръшлян, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от мечо грозде, масло от авокадо, масло от ший, пчелен восък

ПРИЛОЖЕНИЕ
Подготовка за въвеждане с ултразвук или масаж (избягвайки зоната около очите). 15 мин. след нанасяне остатъците от маската се измиват с вода, кожата се тонизира и се нанася подходящия крем от линията RED STOP Couperose.

Арт. код:  CP0813

Домашна грижа

Успокояващ дневен крем за чувствителна кожа със симптоми на розацея

50 мл

Дневен крем за чувствителна кожа със симптоми на розацея SPF35 UVA/UVB – успокояващ, антибактериален и антистрес крем за ежедневна грижа за кожата.
Намалява зачервяванията и раздразненията и я успокоява. Намалява хиперактивността и реактивността на кожата към външни стимули. Има антибактериално действие и намалява видимостта на симптомите на възпалителни промени. Действа антистресово, като стимулира отделянето на хормона на щастието – β-ендорфини. Има овлажняващи, омекотяващи и изглаждащи свойства. Намалява трансепидермалната загуба на вода през епидермиса. Намалява дегенерацията на колагеновите и еластиновите влакна.

СЪСТАВ
Азелаинова киселина (AzA), ти-рутин, блокери на стреса, алантоин VC, витамин Е, екстракт от див кестен, екстракт от планинска арника, екстракт от бръшлян, екстракт от хамамелис, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, масло от авокадо, масло от ший, урея , UVA/UVB филтри

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху кожата на лицето, шията и деколтето, оставя се да се абсорбира; може да се използва под грима.

Арт. код:  CD1329

Дневен крем за куперозна кожа SPF25 UVA/UVB – успокояващ, против зачервяване

50 мл

Осигурява висока слънцезащита SPF25 и има двустранен ефект: успокоява раздразненията, намалява зачервяването и огнищата на съдови лезии и регенерира, укрепва и възстановява функциите на епидермалната бариера. Подобрява състоянието на кожата и укрепва нейната устойчивост на стрес. Той свива разширените капиляри, укрепва стените и плътността им. Намалява пропускливостта на клетъчните стени. Възстановява здравия и ярък цвят. Успокоява и успокоява, възстановява комфорта на свежестта. Силно овлажнява. Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата.
Кремът е предназначен за съдова, чувствителна кожа, склонна към еритема и дразнене.
СЪСТАВ
Лактобионова киселина (PHA), глюконолактон (PHA), Ti-Rutin, Allantoin VC, Infra DNA Renover, екстракт от конски кестен, екстракт от арника монтана, екстракт от бръшлян, екстракт от хамамелис, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от папая, масло от шеа, масло от макадамия, витамин Е, алантоин, пчелен восък, UVA/UVB
филтри
ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху кожата на лицето, шията и деколтето, оставя се да попие; Може да се използва под грим.
Арт. код: CD1327

Нощен крем с лактобионова киселина за купероза кожа

50 мл

Има двустранен ефект: успокоява раздразненията, намалява зачервяването и огнищата на съдови лезии и регенерира, укрепва и възстановява функциите на епидермалната бариера. Подобрява състоянието на кожата, регенерира, засилва устойчивостта й към стрес. Свива разширените капиляри, укрепва стените и плътността им. Намалява пропускливостта на клетъчните стени. Възстановява здравия и ярък цвят. Успокоява и възстановява комфорта и свежестта. Силно овлажнява. Укрепва защитната система срещу пароксизмална еритема, срещу агресивни външни фактори (стрес, температурни промени, топлина и др.). Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата. 

СЪСТАВ
Лактобионова киселина (PHA), глюконолактон (PHA), Ti-Rutin, матрица на кожата, алантоин VC, инфра ДНК-Renover, витамин Е, алантоин, екстракт от конски кестен, екстракт от арника монтана, екстракт от бръшлян, екстракт от хамамелис, екстракт от жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от зелен чай, масло от шеа, масло от авокадо, масло от макадамия

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху лицето, шията и деколтето и се оставя да попие.

 

Арт. код:  CD1328

Нощен крем с азелаинова киселина за кожа, склонна към розацея

50 мл

Нощен крем с азелаинова киселина за чувствителна кожа и кожа със симптоми на розацея, склонна към еритема и дразнене. Намалява зачервяването и дразненето, има успокояващ ефект.
Повишава устойчивостта на епидермалната бариера и подпомага саморегенерацията. Изсветлява и изравнява тонуса на кожата. Намалява хиперактивността и реактивността на кожата към външни стимули. Има антибактериални и противовъзпалителни свойства. Чрез инхибиране на предаването на агресивни сигнали към клетките на кожата, той възстановява усещането за комфорт. Без мирис.
Предназначен за чувствителна кожа на жени и мъже, със симптоми на розацея, склонна към еритема и дразнене.
СЪСТАВ
Азелаинова киселина (AzA), стрес-блокери, алантоин VC, екстракт от конски кестен, екстракт от арника монтана, екстракт от бръшлян, екстракт от хамамелис, жълт кантарион, екстракт от лоза, екстракт от папая, екстракт от сапун, масло от макадамия, масло от шеа, урея, алантоин
ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху лицето, шията и деколтето и се оставя да попие.
Арт. код: CD1330