MarvenaBeauty.com

Platinum Peel & Cure

Platinum Peel & Cure

PLATINUM PEEL & CURE е линия с широк спектър на действие. Възстановява и предпазва от вредните външни фактори. Комбинация от подбрани киселини, платина, възстановяваща натриева ДНК и невропептид с ефекта на отровата на морската анемона.

Професионални продукти

Фотодинамичен масажен гел

500 мл

Масажът се използва за дълбоко стимулиране на избрани енергийни точки. Съчетава ръчен дренаж и лифтинг с интензивна лазерна светлина и пулсиращо магнитно поле. Ефектът от масажа е стягане на кожата, намаляване на бръчките, подобряване на овала на лицето и намаляване на двойната брадичка. Масажът също така намалява подпухналостта под очите, повдига клепачите и отваря очите. Препаратът съдържа подмладяваща и антибактериална платина, интензивно хидратираща високомолекулна хиалуронова киселина, както и витамини и растителни екстракти с успокояващо и регенериращо действие.
Линията Platinum Peel & Cure съчетава действието на регенериращи киселини с възстановяване и подмладяване на кожата.

СЪСТАВ
Платина, високомолекулна хиалуронова киселина, витамини A, E, B₅, B₇, инозитол, екстракт от кестен, масло от шипка, царевично масло, масло от авокадо.

ПРИЛОЖЕНИЕ
PDT фотодинамичен лазерен масаж и ръчен масаж.

Арт. код:  CP1783

Неутрализатор за лазерен пилинг с платина

200 мл

Продуктът съдържа антибактериална платина, хиалуронова киселина с различни молекулни размери от ултра ниско молекулно тегло 5 kDa (ULMW) до високо молекулно тегло 1 MDa, както и растителни екстракти с овлажняващи, противовъзпалителни, TEWL възстановяващи  бариерните функции на кожата.
Линията Platinum Peel & Cure съчетава действието на регенериращи киселини с възстановяване и подмладяване на кожата.

СЪСТАВ
Платина, хиалуронова киселина, екстракти от къдрави хрущяли, червени водорасли, невен, сок от алое.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Според процедурата на третиране – след използване на избрания пилинг с киселини, отмива се с вода и се подсушава, след което се нанася платинен неутрализатор.

Арт. код:  CP0555

Пяна преди пилинг 18% pH 4.5

200 мл

Грижата за кожата с линията Platinum Peel&Cure се основава на два етапа: PEEL и CURE. Етапът PEEL се състои от процедури с лазерни киселини, а етапът CURE се състои от интензивна подготовка за използване след козметични процедури и по време на домашна грижа. Реконструкцията, подмладяването и обновяването на клетките на CURE фазата се осъществява благодарение на иновативни и уникални активни съставки. Те ускоряват процесите на възстановяване на кожата и намаляват раздразненията, например след интензивни ексфолиращи процедури.

СЪСТАВ
Платина, бадемова киселина, лактобионова киселина, глюконолактон

ПРИЛОЖЕНИЕ
Прави се измиващ масаж, като се избягват очите,  остатъците се изплакват с вода. След като се отмие продукта с вода, кожата винаги се тонизира.

Арт. код:  CP0550

Фотодинамичен изсветляващ пилинг 46% pH 3.0

50 мл

Препаратът е предназначен и за такива типове кожа като: кожа с акне, отпусната кожа, замърсена кожа и допълнително кожа, изискваща подмладяване и подобряване на състоянието. Пилингът съдържа подмладяваща и антибактериална платина, изсветляващи и намаляващи обезцветяването киселини: млечна, лимонена, салицилова и коджикова киселина, силно депигментиращи съставки: биохидрохинон и екстракт от мечо грозде (арбутин).
Линията Platinum съчетава ефекта на лазерния химически пилинг със силно възстановяващо дермо лечение.

СЪСТАВ
Платина, млечна киселина, лимонена киселина, салицилова киселина, коджикова киселина, био-хидрохинон, екстракт от мечо грозде (арбутин)

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася върху кожата. Въвежда се до 5 мин. чрез фотодинамичен метод PDT LASER или LED (R 650nm и UV 420nm) или ръчно. Препоръчително се използва на уреда PDT MASTER® Magneto-LED-LASER. При силно зачервяване веднага се отмива с вода.

Арт. код:  CP055150

Фотодинамичен пилинг за чувствителна кожа 45,5% pH 3,2

50 мл

PDT photodinamical platinum Blend-Peeling Sensiter 45,5% pH 3,2 е предназначен за тънка, деликатна, съдова и чувствителна кожа, изискваща укрепване и регенерация.
Пилингът съдържа антибактериална и подмладяваща платина, успокояващ, овлажняващ и укрепващ глюконолактон, млечна киселина и шикимова киселина. 
Серията Platinum съчетава ефекта на лазерния химически пилинг със силно възстановяващо дермо лечение.

СЪСТАВ
Платина, глюконолактон, млечна киселина, шикимова киселина, азелоглицин, високомолекулна хиалуронова киселина, екстракт от морски зърнастец, екстракт от морски копър

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася върху кожата. Въвежда се до 5 мин. чрез фотодинамичен метод PDT LASER или LED (R 650nm и UV 420nm) или ръчно. Препоръчително се използва на уреда PDT MASTER® Magneto-LED-LASER. При силно зачервяване на кожата, веднага се отмива с вода.

Арт. код:  CP055350

Фотодинамичен пилинг за акнетична кожа 45% pH 3.0

50 мл

Специално за кожа с разширени пори, локално дехидратирана, изискваща почистване и нормализиране. Пилингът съдържа подмладяваща и антибактериална платина и почистваща и регенерираща кожата: бадемова киселина, ретинол, лимонена киселина, фитинова киселина и   салицилова киселина. Активната формула на пилинга включва още азелоглицин, екстракт от сладък корен и мечо грозде (арбутин).

СЪСТАВ
Платина, ретинол,манделова киселина, лимонена киселина, фитинова киселина, салицилова киселина, азелоглицин, екстракт от мечо грозде, екстракт от корен от женско биле.

ПРИЛОЖЕНИЕ
PDT / LED лазерно лечение или ръчно.

Арт. код:  CP055250

Фотодинамичен подмладяващ пилинг 52% pH 3.2

50 мл

Пилингът съдържа интензивно подмладяващи и повдигащи съставки: антибактериална платина, гликолова киселина, млечна киселина, лимонена киселина, бадемова киселина и богатство от ценни растителни екстракти.
Серията Platinum съчетава ефекта на лазерния химически пилинг със силно възстановяваща дермо терапия.

СЪСТАВ
Платина, гликолова киселина, млечна киселина, лимонена киселина, бадемова киселина, центела азиатска, лимон, хвощ, хамамелис, хмел, бор, розмарин, екстракти от градински чай

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препаратът се нанася върху кожата. Въвежда се до 5 мин. чрез фотодинамичен метод PDT LASER или LED (R 650nm и UV 420nm) или ръчно. Препоръчително се използва на уреда PDT MASTER® Magneto-LED-LASER. При силно зачервяване веднага се отмива с вода.

Арт. код:  CP055450

Фотодинамична маска с наноплатина

50 мл

Препоръчва се за всеки тип кожа, особено след химически пилинг и естетични процедури с апарати. Може да се използва и за фотодинамичния платинен масаж Chantarelle. Съдържа подмладяваща и антибактериална платина, възстановяваща натриева ДНК и Anemone Neuropeptide – успокояващ невропептид с ефект на отровата на актиния.
Линията Platinum Peel & Cure съчетава действието на регенериращи киселини с възстановяване и подмладяване на кожата.

СЪСТАВ
Платина, натриева ДНК, анемонов невропептид, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, алантоин, масло от макадамия, масло от ший, пчелен восък

ПРИЛОЖЕНИЕ
След като се почисти и тонизира върху кожата се нанася маската на равномерен слой, като се избягва зоната около очите и лигавиците.
Излишъкът се отстранява с козметична хартиена кърпичка, не се използва вода.

Арт. код:  CP0856

Домашна грижа

Дневен крем с наноплатина SPF50 UVA/UVB/IR

50 мл

Интензивно подмладяващ и възстановяващ крем, насочен към силно изглаждане на бръчките и подобряване на еластичността на кожата. Той е продукт против смог, тъй като допълнително ефективно предпазва от замърсяване на околната среда и има много висока защита срещу UV, IR и HEV радиация. Препоръчва се при напреднало подмладяване, след химически пилинг и естетични процедури с апарати. Съдържа подмладяваща платина, възстановяващ натриев ДНК, Allantoin VC – витамин C комплекс с алантоин, защитен Infra DNA-Renover и високи UVA/UVB/IR филтри.

СЪСТАВ
Платина, натриева ДНК, алантоин VC, Infra DNA-Renover, витамин Е, масло от ший, пчелен восък,
UVA/UVB филтри

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху кожата на лицето и шията, като се избягва зоната около очите. Оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD1466

Нощен крем с наноплатина

50 мл

Препоръчва се при напреднало подмладяване, след химически пилинг и естетични процедури с апарати. Съдържа подмладяваща платина, възстановяваща натриева ДНК, Anemone Neuropeptide – успокояващ невропептид с ефект на отровата на морска анемона и Allantoin VC – антиоксидант витамин С с алантоин.

СЪСТАВ
Платина, натриева ДНК, анемонов невропептид, алантоин VC, витамин Е, масло от ший, пчелен восък

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася върху лицето, шията и областта около очите. Оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD1467