MarvenaBeauty.com

Plant Plasma

Plant Plasma with epidermal growth factors

PLANT PLASMA са съвременни регенеративни козметологични процедури, използващи кожни растежни фактори. Те естествено стимулират кожата да се обновява и съживява.

Професионални продукти

Бустер с епидермален растежен фактор

3 x 2.5 мл

PDT Serum с епидермален растежен фактор EGF е професионална козметика от най-ново поколение.
Интензивно ревитализира и подмладява кожата на лицето, около очите, шията, деколтето и ръцете. Серумът е идеален за кожа, която се нуждае от хидратация, стягане и изглаждане на бръчките. Поради това има антиейдж действие – регенерира и изглажда епидермиса, повишава хидратацията и допълнително укрепва еластичността на кожата.

СЪСТАВ
EGF епидермален растежен фактор, Equibiome™

ПРИЛОЖЕНИЕ
PDT SERUM се въвежда  в кожата, като сеизползва избрания метод на приложение.

Арт. код:  CP189301

Колагенов бустер

3х2,5 мл

PDT Serum с трансформиращ растежен фактор TGF-β2 е професионална козметика от последно поколение.
Интензивно стимулира колагена и възстановява структурните проблеми на кожата на лицето, около очите, шията, деколтето и ръцете. Предназначен е за кожа с ясни признаци на хронологично стареене и прекомерно стареене, например с дълбоки бръчки, липса на еластичност на кожата и допълнително увредена колагенова структура.

СЪСТАВ
TGF-β2 трансформиращ растежен фактор бета, Equibiome™

ПРИЛОЖЕНИЕ
PDT SERUM се въвежда в кожата, като се използва избрания метод на приложение.

Арт. код:  CP189401

Домашна грижа

Дневен лифтинг крем с растежни фактори SPF20 UVA/UVB

50 мл

Възстановяващ дневен крем SPF20 UVA/UVB с епидермален растежен фактор EGF.
Интензивно стимулира обновяването и подмладяването на лицето. Кремът е богат на съставки, регенериращи защитната бариера на кожата, хидратиращи и антиоксидантни. Още след първото нанасяне бръчките намаляват, контурът се подобрява и кожата е сияйна. Предназначен е за кожа, която се нуждае от хидратация, стягане и изглаждане на бръчките.

СЪСТАВ
EGF епидермален растежен фактор, Filmlift Protector – биомиметични естествени глюкополимери, хиалуронова киселина, алантоин, екстракт от женско биле, екстракт от сапун, мацерат от масло от невен, екстракт от авокадо, масло от авокадо, масло от ший, витамин Е, UVA/UVB филтри

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху кожата сутрин след почистване и тонизиране.

Арт. код:  CD1471

Нощен лифтинг крем с растежни фактори

50 мл

Възстановяващ нощен крем с епидермален растежен фактор EGF за кожата на лицето и около очите.
Интензивно стимулира обновяването и подмладяването на лицето. Кремът е богат на съставки, регенериращи защитната бариера на кожата, хидратиращи и антиоксидантни. Предназначен е за кожа, която се нуждае от хидратация, стягане и изглаждане на бръчките.

СЪСТАВ
EGF епидермален растежен фактор, Equibiome™, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, витамини A, E, B₅, B₇, инозитол, алантоин, екстракт от амла, екстракт от женско биле, мацерат от масло от невен, екстракт от конски кестен, масло от шипка, царевично масло, масло от авокадо, масло от шеа

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху лицето и около очите вечер след почистване и тонизиране.

Арт. код:  CD1472