MarvenaBeauty.com

Estrini 50+

Estrini 50+ – rejuvenating program with phytoestrogens

ESTRINI 50+ е подмладяваща програма с фитоестрогени насочена към възстановяване на склуптората и структората на кожата на зрелите жени и по време на менопаузата. Укрепва колагеновите влакна, намалява дълбоките бръчки и подобрва еластичнстта на кожата.

Професионални продукти

SA/Хидратиращ дневен крем с женско биле SPF20

50 ML

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. 

Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания.

Professional facial make-up remover gel

500 ML

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. 

Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания.

Домашна грижа

Подмладяващ концентрат за скулптуриране на кожата 26% Про - Колаген

30 мл

Активен подмладяващ продукт, насочен към възстановяване на скулптурата и структурата на кожата. Концентратът има силно стимулиращо, изглаждащо бръчките, овлажняващо и стягащо действие. Укрепва колагеновите влакна, намалява дълбоките бръчки, подобрява стегнатостта и еластичността на кожата. Съдържа нискомолекулни пептиди, които изглаждат бръчките и уникални фитоестрогени и антиоксиданти.
Концентратът е предназначен за кожата на зрели жени 50+ и жени с хормонални проблеми. Стареенето на кожата, ускорено от дефицит на естроген и хормонални нарушения, се среща главно при жени по време на менопаузата и в периода след менопаузата.

СЪСТАВ
Matrixyl 3-Peptide, Synpept 2-Peptide, Phytrodial, Menoskin, Allantoin VC, екстракт от коралови водорасли, екстракт от хмел, екстракт от розмарин, екстракт от градински чай, екстракт от хамамелис, екстракт от хвощ, екстракт от лимон, екстракт от Centella Asiatica, масло от авокадо, масло от ший, витамин Е, алантоин.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Използва се през нощта и през деня под крема с Estrini филтър, продукта се нанася върху кожата, оставя се да се абсорбира.

Арт. код:   CD1381

Подмладяващ дневен крем SPF20 UVA/UVB за зряла кожа

50 мл

Интензивен подмладяващ продукт, насочен към възстановяване на скулптурата и структурата на кожата. Кремът има силно стимулиращо, изглаждащо бръчките, овлажняващо и стягащо действие. Укрепва колагеновите влакна, намалява дълбоките бръчки, подобрява стегнатостта и еластичността на кожата. Съдържа нискомолекулни пептиди, които изглаждат бръчките и уникални фитоестрогени и антиоксиданти.
Предназначен е за ежедневна грижа за кожата на зрели жени над 50 години и жени с хормонални проблеми. Стареенето на кожата, ускорено от дефицит на естроген и хормонални нарушения, се среща главно при жени по време на менопаузата и в периода след менопаузата.

СЪСТАВ
Matrixyl 3-Peptide, Synpept 2-Peptide, Phytrodial, Menoskin, Allantoin VC, Sandalwood Album Oil, Extract от коралови водорасли, екстракт от хмел, екстракт от розмарин, екстракт от градински чай, екстракт от хамамелис, екстракт от хвощ, лимон, екстракт от центела азиатска, екстракт от ямс, авокадо масло, масло от ший, витамин Е, алантоин, пчелен восък, UVA/UVB филтри.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Продуктът се нанася върху кожата на лицето, шията и деколтето, оставя се да се абсорбира; може да се използва под грим.

Арт. код:   CD1380

Подмладяващ нощен крем

50 мл

Интензивен подмладяващ продукт, насочен към възстановяване на скулптурата и структурата на кожата. Кремът има силно стимулиращо, изглаждащо бръчките, овлажняващо и стягащо действие. Укрепва колагеновите влакна, намалява дълбоките бръчки, подобрява стегнатостта и еластичността на кожата.
Предназначен  е за нощна грижа за кожата на зрели жени над 50 години и жени с хормонални проблеми. Стареенето на кожата, ускорено от дефицит на естроген и хормонални нарушения, се среща главно при жени по време на менопаузата и в периода след менопаузата.

СЪСТАВ
Matrixyl 3-Peptide, Synpept 2-Peptide, Phytrodial, Vitamin D Booster, Menoskin, Allantoin VC, Sandalwood Album Oil, екстракт от хмел, екстракт от розмарин, екстракт от градински чай, екстракт от хамамелис, екстракт от хвощ, екстракт от лимон, екстракт от центела азиатска, екстракт от ямс, масло от авокадо, масло от ший, витамин Е, алантоин, пчелен восък.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху кожата на лицето, шията и деколтето, оставя се да попие. Може да се използва под грим.

Арт. код:   CD1398

Скулптуриращ крем за бюст и тяло

200 мл

Активен подмладяващ продукт, насочен към възстановяване на скулптурата и структурата на кожата. Кремът има силно стимулиращо, изглаждащо бръчките, овлажняващо и стягащо действие. Укрепва колагеновите влакна, намалява дълбоките бръчки, подобрява стегнатостта и еластичността на кожата.
Предназначен е за тяло и бюст на зрели жени 50+ и жени с хормонални проблеми. Стареенето на кожата, ускорено от дефицит на естроген и хормонални нарушения, се среща главно при жени по време на менопаузата и в периода след менопаузата.

СЪСТАВ
Matrixyl 3-Peptide, Phytrodial, Menoskin, Sandalwood Album Oil, екстракт от хмел, екстракт от розмарин, екстракт от градински чай, екстракт от хамамелис, екстракт от хвощ, екстракт от лимон, екстракт от Centella Asiatica, екстракт от женско биле, авокадо, масло от шеа, витамин Е, алантоин, пчелен восък.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се два пъти на ден, сутрин и вечер, върху почистена кожа; масажира се докато се абсорбира напълно.

Арт. код:   CD1777