MarvenaBeauty.com

CHEMICAL PEELS

M-ACIDS – CHEMICAL PEELS

M-acids са химични монокиселинни пилинги с микс от киселини. Това са ефективни естетични процедури с ексфолиращи свойства, които дават видим ефект на обновяване и подмладяване на слоевете на кожата. Експертите на Chantarelle са разработили широка гама от М-киселини, които освен основната си функция – ексфолиране на епидермиса, позволяват да се постигнат ефекти при лечение на конкретен кожен проблем, дори чувствителен и проблемен.

Професионални продукти

Ферулаши

Опаковка : 30мл + 30мл + 50 мл

Иновативен скраб за лице и тяло с шикимова киселина, ферулинова киселина и глюконолактон. Нормализира нарушения процес на епидермална пролиферация и повишава хидратацията на кожата, засилва защитната бариерна функция. Има свойства против стареене, подмладява и изглажда бръчките.
Предназначен е за всеки тип кожа, особено за реактивна, чувствителна, суха кожа, със симптоми на атопичен дерматит и алергии.

СЪСТАВ
Ферулова и шикимова киселина 2% pH 3,5

ПРИЛОЖЕНИЕ
 Препаратите от комплекта се нанасят на слоеве:

  • Слой – ферулова и шикимова киселина 2% pH 3,5 – нанася се РЪЧНО 2-2,5 ml от продукта за 1,5-2 минути. Оставя се да абсорбира; не се отмива.
  • Слой – ферулова киселина, шикимова киселина и глюконолактон 20% pH 3.0 – нанася се 2-2.5 ml от продукта РЪЧНО за 1.5-2 минути или синя UV 420nm светлина (PDT лазер LLLT или LED). Кожата се избърсва с кърпа, навлажнена с вода и се подсушава.
    Забележка – може да се почувства топлина по време на нанасяне.
  • Слой – успокояващ и неутрализиращ серум – оставя се да действа 5 мин. докато се абсорбира, кожата се подсушава, не се отмива.
    Арт. код:  CP0527