MarvenaBeauty.com

Agemelan Holistic

Agemelan Holistic – depigmentation + anti-aging

AGEMELAN HOLISTIC е холистична програма, която изсветлява обезцветяванията и тена на кожата. Има силно подмладяващо и регенериращо действие. Съдържа антибактериалната и антиоксидантна система Nisinoxid®, както и иновативни пептиди и стабилни форми на витамин С.

SPECIAL AESTHETICSЕ е холистична програма, която изсветлява обезцветяванията и тен на кожата. Има силно подмладяващо и регенериращо действие. Съдържа антибактриална и антиоксидантна система, както и иновативни пептиди и стабилни форми на витамин С

Професионални продукти

Фотодинамична маска за подмладяване pH 4,5 Agemelan

200 мл

Озаряваща и подмладяваща маска за лице, шия, деколте, ръце и тяло с цялостен регенериращ и защитен ефект.
Ефективно забавя процеса на стареене на кожата и намалява пигментацията. Има антиоксидантно, детоксикиращо и възстановяващо действие, като в същото време подмладява кожата и я овлажнява силно. Освен това предпазва кожната бариера от клетъчен стрес и увреждане.
Продуктът е особено препоръчителен за интензивна регенерация и подмладяване, особено за суха и куперозна кожа, със симптоми на преждевременно стареене и фотостареене, както и за зряла кожа с бръчки.

СЪСТАВ
Nisinoxid®, Aquatide 2-Peptide, Allantoin VC, витамин C (аскорбинова киселина), капсулиран куркумин, екстракт от мечо грозде, масло от ший, масло от авокадо, витамин E

ПРИЛОЖЕНИЕ
След почистване и тонизиране на кожата се нанася маската на равномерен слой, като се избягва зоната около очите и лигавиците. Оставя се за 15-20 мин. Излишъкът се отстранява с козметична хартиена кърпичка, не се използва вода. Може да се използва под алгинатна маска.

Арт. код:  CP0857

Изсветляващи подмладяващ серум pH 4.5

100 мл

Забавя процеса на стареене на кожата и намалява пигментацията. Поддържа кожната бариера срещу клетъчен стрес и увреждане.
Предназначен е специално за суха кожа, със симптоми на преждевременно стареене, фотостареене и зряла кожа с бръчки. Съдържа силно концентрирани съставки с висока ефективност за регенерация и подмладяване на кожата. Освен това има много добре попиваща консистенция, есенциална и лека в същото време. Предназначен за PDT Laser LLLT процедури, LED червена светлина R 650nm и зелена 525nm, както и за ТЕРМО процедури с устройство, генериращо температура до 42 °C и за сонофореза.

СЪСРАВ
Nisinoxid®, Vecticell C, Allantoin VC, витамин C (аскорбинова киселина), капсулиран куркумин, екстракт от зелен чай, екстракт от мечо грозде, витамин E, масло от ший

ПРИЛОЖЕНИЕ
Фотодинамичният метод PDT LASER LLLT / LED R 650nm, PDT Green 525nm, термичен метод до температура 42 °C сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на лечение и инструкцията на апарата.

Арт. код:  CP1892

Домашна грижа

Изсветляващ серум за лице и тяло pH 4,5

30 мл

Забавя процеса на стареене на кожата и намалява пигментацията. Поддържа кожната бариера срещу клетъчен стрес и увреждане. Специално предназначен за суха, куперозна кожа, със симптоми на преждевременно стареене и фотостареене, както и зряла кожа с бръчки. Има много добре попиваща консистенция, есенциална и лека в същото време. Съдържа силно концентрирани съставки с висока ефективност за регенерация и подмладяване на кожата.
Agemelan дава холистичен ефект на обновяване на кожата, намаляване на пигментацията и изравняване на тена на кожата.

СЪСТАВ
Nisinoxid®, Allantoin VC, Vecticell C, Витамин C (аскорбинова киселина), капсулиран куркумин, екстракт от мечо грозде, високомолекулна хиалуронова киселина, витамин E

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху кожата вечер след почистване и тонизиране. Преди да се нанесе крема е препоръчително да се използва подходящ серум.

Арт. код:  CD1468

Подмладяващ и изсветляващ крем за околоочен контур

30 мл

Има холистични регенериращи и защитни свойства, предотвратява стареенето и обезцветяването. Освен това има антиоксидантно, детоксикиращо и възстановяващо действие, като в същото време подмладява кожата овлажнява  я силно и предпазва кожната бариера от клетъчен стрес и увреждане.
Специално предназначен за суха кожа, куперозна кожа, със симптоми на преждевременно стареене и фотостареене, както и зряла кожа с бръчки. Съдържа силно концентрирани съставки с висока ефективност за регенерация и подмладяване на кожата. Има много добре абсорбираща се консистенция, есенциална и лека в същото време.

СЪСТАВ
Nisinoxid®, Neuro-Spot, Ultra-Lift Hydroxyproline, Vecticell C, Allantoin VC, капсулиран куркумин, екстракт от мечо грозде, витамин Е, масло от авокадо

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от препарата се нанася върху почистената кожа под очите и върху горните клепачи.

Арт. код:  CD0638

Дневен подмладяващ крем SPF25

50 мл

Озаряващ и подмладяващ дневен крем SPF25 UVA/UVB pH 4.5 с цялостен регенериращ и защитен ефект.
Забавя процеса на стареене на кожата и намалява пигментацията. Има антиоксидантно, детоксикиращо и възстановяващо действие, като в същото време подмладява кожата и я овлажнява силно. Освен това предпазва кожната бариера от клетъчен стрес и увреждане.

СЪСТАВ
Nisinoxid®, Aquatide 2-Peptide, Allantoin VC, Vecticell C, екстракт от мечо грозде, витамин E, масло от авокадо, UVA/UVB филтри

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася  се върху кожата сутрин след почистване и тонизиране. Преди нанасяне на крема е препоръчително да се използва подходящ серум.

Арт. код:  CD1469

Нощен подмладяващ крем

50 мл

Озаряващ и подмладяващ нощен крем с цялостен регенериращ и защитен ефект.
Забавя процеса на стареене на кожата и намалява пигментацията. Има антиоксидантно, детоксикиращо и възстановяващо действие, като в същото време подмладява кожата и я овлажнява силно. Освен това предпазва кожната бариера от клетъчен стрес и увреждане.

СЪСТАВ
Nisinoxid®, Aquatide 2-Peptide, Allantoin VC, Vecticell C, витамин C (аскорбинова киселина), капсулиран куркумин, екстракт от мечо грозде, витамин E, масло от авокадо

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху кожата вечер след почистване и тонизиране. Преди нанасяне на крема е препоръчително да се  използва подходящ серум.

Арт. код:  CD1470