MarvenaBeauty.com

Absolute

Absolute дълбока хидратация

Усъвършенстванa формула за хидратиращи и подмладяващи терапии с пептидно ексфолиране на кожата за приложение през цялата година. Цялата серия на Absolute от Chantarelle е предназначена за регенерация на хидролипидната бариера и увеличаване на водните ресурси в кожата. Активират се възстановителните механизми и ефективно се намаляват бръчките, подобрява се еластичността и се възвръща здравословния блясък.

Професионални продукти

Почистващ хидролипиден гел Absolute Rich Moisture

500 мл.

Почистващ гел за всички типове кожа Absolute Rich Moisture – абсолютна богата хидратация с пептидна ексфолираща технология и серамидна хидролипидна регенерация. Нежно отстранява замърсяванията по кожата, хидратира и регенерира хидролипидната бариера.

Съдържа хидратиращ комплекс Trimoist™ KMF, богат на липиди и полизахариди, които имитират NMF. Повишава нивото на хидратация, укрепва защитната система на кожата и изгражда отличен защитен филм. Предпазва от трансепидермална TEWL загуба на вода, повишава еластичността, стегнатостта и гладкостта на кожата. Добавянето на пептид – карнозин предпазва от стареене чрез инхибиране на гликацията на кожните протеини. Хидратиращата функция се поддържа от хиалуронова киселина, подбрани растителни комплекси и бетаин – естествена аминокиселина със способността да свързва водата.

СЪСТАВ
Trimoist™ KMF, хиалуронова киселина, комплекс от 7 хидратиращи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна паритария, бетаин.

Арт. код:  CP0127

Пептиден лифтинг без киселини

30 ml

Активен пептиден пилинг серум, стимулиращ и регулиращ ексфолирането на кожата без риск от раздразнения.Oвлажнява, регенерира хидролипидната бариера и осигурява потенциала на водата в кожата. Подсилва еластичността, изглажда бръчките и придава свеж вид. Биомиметичният трипептид, затворен в липозоми, ускорява и реактивира естествения процес на ексфолиране и обновяване на клетките. Ефективно премахва мъртвия епидермис чрез разрушаване на връзките между корнеоцитите – мъртвите епидермални клетки – предотвратява тяхното слепване. В резултат на това те губят контакт със съседните клетки и се ексфолират. Уникалната хидратираща активна формула осигурява незабавна и дълготрайна хидратация, благодарение на която кожата е подмладена, изгладена и изпълнена с блясък.
Серумът е предназначен за всички типове суха, много суха, дехидратирана и зряла кожа.

СЪСТАВ
Perfection Peel Peptide, Hydrafence™, Trimoist™ KMF, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, лайм, бъз и париетарии, биохромофори.

ПРИЛОЖЕНИЕ
PDT LASER LLLT приложение с R 650nm / UV 420nm светлина или LED с R 650nm светлина, сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на лечение и инструкцията на апарата. Общото време за работа на PDT Master не може да надвишава 20 минути.

Арт. код:  CP184230

Хиролипиден стягащ серум със серамиди

500 мл.

Съдържа усъвършенстван комплекс от серамиди – гликосфинголипиди и гликолипиди, богати на естествени антиоксиданти и незаменими мастни киселини с овлажняващи, стягащи и подмладяващи свойства. Предпазва кожата от загуба на стегнатост и еластичност, водеща до разширени пори, като увеличава синтеза на колагеназни инхибитори: TIMP-1 и блокира активността на еластазата, участваща в разграждането на еластичността на дермата. Друга ценна съставка е овлажняващ комплекс, богат на липиди, полизахариди и овлажнители, които имитират NMF. Регенерира хидролипидната бариера, осигурява потенциала на водата в кожата, изглажда бръчките, укрепва еластичността и стегнатостта. Придава комфорта на свеж и здрав вид на кожата, тя е по-овлажнена, еластична и стегната, с равномерна текстура и равномерен цвят.
Серумът е предназначен за всички типове суха, много суха, дехидратирана и зряла кожа.

СЪСТАВ
Ceramonides™ HP, Trimoist™ KMF, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и париетария, биохромофори.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Препарат за кожата на лицето, шията и под очите. PDT LASER LLLT приложение със светлина R 650nm / UV 420nm или LED светлина R 650nm или ТЕРМО до 42 °C или сонофореза или ръчно. Време за приложение – съгласно схемата на лечение и инструкцията на апарата. Общото време за работа на PDT Master не може да надвишава 20 минути.

Арт. код:  CP184330

Лифтираща маска с колаген и серамиди

200 мл

Интензивно овлажняваща маска, която регенерира хидролипидната бариера за лазерни процедури.
Придава комфорт на пълна хидратация и еластичност на кожата с изгладени бръчки и здравословен свеж блясък. Незабавно и дълготрайно овлажнява, като в същото време стимулира кожата да произвежда серамиди и колаген. Амилопектиновият комплекс от оризови и коралови водорасли предпазва от TEWL загуба на вода, стимулира синтеза на липиди, доставя незабавно облекчение на сухата кожа. Той има изразен ефект върху различни гени, които произвеждат протеини, участващи в образуването на кожните бариерни структури. Хидроксипролин – известната молекула на младостта повишава способността на кожата да свързва водата, т.нар. запълващ ефект, изглажда кожата с лифтинг ефект и стимулира синтеза на колаген. Намалява дълбоките бръчки и микробръчките в резултат на дехидратация на кожата.

СЪСТАВ
Hydrafence™, Ultra-Lift Hydroxyproline, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна париетария, масло от ший, витамин Е, алантоин

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху почистена кожа, като сe избягва зоната около очите, оставя се да попие поне 30 минути, подсушaва се с хартиена кърпичка, не се отмива. След това се нанася подходящия нощен крем от линията Absolute. Използва се 1-2 пъти седмично. В случай на кожа, която изисква интензивно обновяване се оставя да престои една нощ.

Арт. код:  CP0861

Домашна грижа

Лифтиращ дневен крем SPF30

50 мл

Интензивно овлажняващ, регенериращ и подмладяващ дневен крем, който възвръща комфорта на пълната хидратация и подобрява еластичността на лицето, шията и деколтето.
Благодарение на усъвършенстваните активни съставки, той регенерира хидролипидната бариера, незабавно и дълготрайно овлажнява и предпазва от трансепидермална загуба на вода TEWL. В същото време силно стимулира кожата да произвежда серамиди и колаген. Кремът ефективно изглажда бръчките и придава здрав, свеж блясък. Кремът съдържа уникален комплекс, богат на липиди, полизахариди и овлажнители, които имитират NMF. Друга съставка – амилопектинов комплекс от ориз и коралови водорасли стимулира производството на серамиди, а пилинг пептидът засилва правилното ексфолиране на епидермиса.

СЪСТАВ
Hydrafence™, Trimoist™ KMF, Ultra-Lift Hydroxyproline, Perfection Peel Peptide, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна паритария, масло от ший, витамин Е, UVA филтри / UVB

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася сутрин върху лицето, шията и деколтето, като се избягва зоната около очите. Оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD1478

Серамид нощен крем за лице и очи

50 мл

Нощен крем със серамиди с интензивно овлажняващи, стягащи и подмладяващи свойства. Възстановява защитната бариера на кожата – хидролипидната обвивка и роговия слой, предпазва от загуба на влага (TEWL), има антиоксидантни и защитни свойства срещу външни фактори.

Възстановява защитната бариера на кожата – хидролипидната обвивка и роговия слой, предпазва от загуба на влага, има антиоксидантни и защитни свойства срещу външни фактори. Придава комфорта на свежа, здрава кожа, с равномерна текстура и равномерен тонус. Кремът съдържа уникален усъвършенстван комплекс от серамиди – гликосфинголипиди и гликолипиди, богати на естествени антиоксиданти и есенциални мастни киселини, които предпазват дермата от загуба на еластичност и възстановяват баланса между протеиназите и техните инхибитори .

СЪСТАВ
Ceramonides™ HP, Hydrafence, Trimoist™ KMF, Perfection Peel пептид, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от арника, краставица, бръшлян™, холихок, липа, бъз и париетария, масло от шеа, витамин

ПРИЛОЖЕНИЕ
Малко количество от крема се нанася вечер върху кожата на лицето, шията, деколтето и под очите. Оставя се да се абсорбира.

Арт. код:  CD1479

Хидролипиден тоник-пяна със серамиди

200 мл

Тонизиращата пяна е предназначена за всички типове суха, много суха, дехидратирана и зряла кожа.
Съдържа овлажняващ комплекс Trimoist™ KMF, богат на липиди, полизахариди и овлажнители, които имитират NMF. Подсилват защитната система на кожата и изграждат отличен защитен филм. Повишават еластичността, стегнатостта и гладкостта на кожата. Пяната съдържа и Hydrafence™ – комплекс от амилопектин от ориз с коралови водорасли, който незабавно облекчава сухата кожа, като същевременно осигурява дълготрайна хидратация и допълнително стимулира производството на серамиди. Perfection Peel Peptide стимулира правилното ексфолиране на епидермиса. Овлажняващата функция се поддържа от хиалуронова киселина, подбрани растителни комплекси и бетаин – естествена аминокиселина със способността да свързва водата.

СЪСТАВ
Trimoist™ KMF, Hydrafence™, Perfection Peel Peptide, хиалуронова киселина, комплекс от 7 хидратиращи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна паритария, бетаин

ПРИЛОЖЕНИЕ
Взема се част от пяната – една помпа. Лицето се масажира с кръгови движения и се оставя да се абсорбира.

Арт. код:  CD0227

Ексфолиращ бустер за лице, шия и очи с пептиди

30 мл

Ускорява и регулира естествения процес на ексфолиране и обновяване на клетките. Интензивно овлажнява, подобрява структурата на кожата и намалява дълбочината на бръчките. Биомиметичен трипептид, затворен в липозоми, премахва мъртвия епидермис чрез прекъсване на връзките между корнеоцитите – мъртви епидермални клетки, предотвратявайки тяхното слепване. В резултат на това те губят контакт със съседните клетки и се ексфолират. Ексфолиращият ефект помага за предотвратяване на прекомерна кератинизация, несъвършенства и признаци на стареене. Ценните овлажняващи комплекси укрепват защитната бариера на кожата, предпазват от загуба на вода (TEWL) и дават ефект на незабавна и дълготрайна хидратация. В резултат на това кожата става подмладена, сияйна и гладка.

СЪСТАВ
Perfection Peel Peptide, Hydrafence™, Trimoist™ KMF, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна париетария, витамин Е, алантоин

ПРИЛОЖЕНИЕ
Серумът се нанася върху кожата на лицето, шията и под очите, също и в зоната “пачи крак”, като нежно се масажира до пълното абсорбиране на продукта. Излишният серум се отстранява с козметична кърпичка, не се отмива. Използва се 2-3 пъти седмично.
Препоръчително е използването на слънцезащитен крем през деня.

Арт. код:  CD120230

Бустер за лице, шия и очи със серамиди

30 мл

Естествено идентичните серамиди подобряват храненето, хидратацията и възстановяват липидната бариера на зрялата и суха кожа. Серумът предпазва от загуба на влага и външни фактори. Укрепва напрежението, еластичността и стегнатостта на кожата чрез увеличаване на синтеза на ТИМП-1 колагеназни инхибитори и блокиране на активността на еластазата. Действа като високоефективен щит против стареене за зряла и уморена кожа. Придава комфорта на свеж и здрав вид на кожата, по-овлажнена, еластична и стегната, с равномерна текстура и равномерен цвят.

СЪСТАВ
Ceramonides™ HP, Trimoist™ KMF, хиалуронова киселина, комплекс от 7 хидратиращи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна париетария, витамин Е, алантоин.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанасят се 2-4 капки върху дланта и се масажира нежно почистената кожа на лицето, шията и деколтето. Използва се през нощта.

Арт. код:  CD120330

Лифтинг маска с колаген и серамиди

5 мл

Придава комфорт на пълна хидратация и еластичност на кожата с изгладени бръчки и здравословен свеж блясък. Незабавно и дълготрайно овлажнява, като в същото време стимулира кожата да произвежда серамиди и колаген. Амилопектиновият комплекс от оризови и коралови водорасли предпазва от TEWL загуба на вода, стимулира синтеза на липиди, доставя незабавно облекчение на сухата кожа. Той има изразен ефект върху различни гени, които произвеждат протеини, участващи в образуването на кожните бариерни структури.

СЪСТАВ
Hydrafence™, Ultra-Lift Hydroxyproline, хиалуронова киселина, комплекс от 7 овлажняващи екстракта от планинска арника, краставица, бръшлян, слез, липа, бъз и лечебна париетария, масло от ший, витамин Е, алантоин, биохромофори

 ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху почистена кожа, като се избягва зоната около очите, оставя се да попие поне 30 мин., кожата се подсушава с хартиена кърпичка, не се отмива. След това се нанася подходящия нощен крем от линията Absolute. Използва се 1-2 пъти седмично. В случай на кожа, която изисква интензивно обновяване се оставя да престои една нощ.

Арт. код:  CD0862