Marvenabeauty

CANFIELD

CANFIELD

Преоткрийте визията за грижа за кожата!

Системата за анализ на кожата от седмо поколение VISIA®, осигурява значително по-добри възможности при консултации за медико-естетичната грижа за кожата.

Новосъздаденият модул за диагностика на кожата се върти гладко около неподвижния обект, за да заснеме ляв, десен и фронтален изглед на лицето, като същевременно осигурява изключителен комфорт за клиента.

Актуализираният софтуер позволява по-бързо заснемане на висококачествени изображения с автоматична класификация на типа кожа и усъвършенстван анализ на кожата на лицето.

CANFIELD

Ясна комуникация и обективни консултации

Избор на персонализирани препоръки от вградената библиотека с продукти и услуги за грижа за кожата на VISIA. Всеки член от персонала, ще може да насочва клиентите по-ефективно, за подходящите процедури за подмладяване и поддържане на кожата с ясни препоръки, съчетани с визуалното въздействие на VISIA Skin Analysis.

Всички консултации, препоръки за процедурите на всеки клиент, могат да се проследят в уеб портала ViewMyConsult.

С ViewMyConsult клиентите, могат да посетят отново своите консултации от дома си и да проследяват напредъка и резултатите от терапиите.

Количествен анализ и визуална оценка

Фини линии и бръчки – първото използване на A.I изкуствен интелект във VISIA Experience. Новият алгуритъм за анализ на бръчки, значително подобрява откриването на и точността на фините линии и бръчки.

UV фотография с VISIA – UV изображенията предоставят данни и оценка за щетите нанесени от слънцето.

Позициониране на мрежови линии с VISIA – предварителен преглед на мрежата подпомага позиционирането на пациента и повтаряемост на снимките

Симулация на инжектиране – с автоматично дефинирани зони на лицето, симулацията на инжектиране, може да бъде приложена и персонализирана за всяка зона.

IPad APP Update – всички инструменти за анализ и комуникация на VISIA са достъпни за iPad®, което позволява достъп до мрежова база данни с клиентски изображения и данни от всяко място в офиса.

Разширена симулация на стареене – с VISIA може, да се илюстрират ефектите на стареене, като се симулира увеличаването на възрастта на клиента до 80 години.

TRUSKIN AGE® – oпределя цялостното състояние на кожата и възрастта на всеки клиент, предоставяйки революционно нова метрика, която да насочва избора на продукти за грижа на кожата и възможностите за третиране.

RBX Технология – RBX® Technology отделя уникалните цветни сигнатури на червените и кафявите кожни компоненти за визуализация на състояния като паякообразни вени, хиперпигментация, розацея и акне.

Процентни резултати – патентованото сравнение на VISIA с анализа на нормите, използва най-голямата в света база данни за характеристики на кожата, за да класира кожата на пациента спрямо други от същата възраст и тип кожа.

Сравнения – сравняване на резултатите и напредъка по време и след назначените терапии с всяка комбинация от изгледи, функции, графики и цифрови данни.

Анализ на миглите – анализът на миглите оценява и измерва резултатите от процедурите за подобряване на миглите.

Лупа – с помощта на мишката или сензорен екран се насочва към избраната област от изображението, за да увеличи и разшири лупата, като по този начин, може да се направи детайлна диагностика на определени зони.

3D визуализатор – визуализиране на повърхността на кожата в три измерения от всеки ъгъл.

Симулация на стареене – Процеса за симулация на стареене, ще покаже на пациентите, как ще се развият пигментните петна и появата на фини линии и бръчки за периода след 5 до 7 години

Режим заснемане – Модулът за заснемане на VISIA се върти около неподвижния обект, за да заснеме ляв, десен и фронтален изглед на лицето.

Разпознаване на типа кожа – Автоматичното разпознаване на типа кожа, оптимизира обработката на изображенията и подобрява точността на анализа на кожата на лицето.

Нуждаете се от повече информация?

Свържете се с нас

За да получите индивидуално предложение

bg_BGBulgarian