MarvenaBeauty.com

Soft Derm

SOFT DERM, лечебна линия за чувствителна кожа

Soft Derm Professional е линия за специфична грижа, предназначена за всякакъв тип кожа със симптоми, съвместими с чувствителната кожа (опъване, зачервяване, лющене, еритема и др.) и деликатната кожа. Нейната формула, базирана на термална изворна вода и активни съставки, предимно от растителен произход, е особено съобразена с баланса на кожата, като същевременно гарантира възстановяването и регенерацията на чувствителната кожа.

    Изключително нежна линия с успокояващи, възстановяващи, защитни и релаксиращи        продукти, които възстановяват баланса и на най-чувствителната кожа. Иновативни формули, които комбинират класически и последно поколение активни съставки, предимно от естествен произход и  щадящи най-деликатната кожа, като термална вода, екстракт от Capparis spinosa, алантоин или млечни протеини.

Професионални продукти

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

500 мл

Почистващ гел с мека текстура, с успокояващо, деконгестантно и възстановяващо действие, формулиран на базата на термална изворна вода и обогатен с нежни почистващи активни съставки, напълно зачитащи целостта на най-чувствителната кожа. Има деликатен аромат на роза, който осигурява усещане за чистота и моментална свежест.

Препоръчително е да се дозира в купа, като се добавят няколко капки Aqua Defense, за да се емулгира сместа с четка и да се получи мека почистваща пяна. Нанася се върху лицето с четка или с върха на пръстите, като се правят деликатни кръгови движения. След като лицето е почистено, може да се отстрани с вода или гъба.

Арт. код:  640853

УСПОКОЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ

200 мл

Облекчаваща маска за лице, която създава защитен филм, предотвратяващ появата на признаци на кожен стрес. Нейната изключителна формула предпазва кожата, оставяйки я хидратирана и комфортна.

Необходимо е следване на инструкциите , тъй като той съдържа специфични указания за постигане на най-добър резултат, като комбинацията с други продукти от линията и техниката, която ще се използва.

Арт. код:  640851

УСПОКОЯВАЩ ТОНИК ЗА ЛИЦЕ

500 мл

Успокояващо, възстановяващо и облекчаващо решение, което осигурява на чувствителната кожа приятно усещане за свежест и комфорт, оставяйки я мека и еластична. В допълнение, той предлага на кожата значителен принос на микроелементи, типични за термалната изворна вода, използвана във формулата му.

Препоръчително е да не се дозира директно върху кожата, а да се пръска от продукта нагоре, така че да се нанесе внимателно върху лицето. За улесненото му усвояване сенправят леки потупващи движения, които насърчават релаксацията , както и успокояващия, деконгестантния и възстановяващия ефект.

Арт. код:  640852

ДЕКОНГЕСТИВЕН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ

4 мл-24бр в опаковка

Изключителен серум с нормализиращ и ултра-успокояващ ефект, специално разработен така, че чувствителната кожа да възвърне своя комфорт. Кожата остава мека и гладка, което подчертава ефекта му върху зоните, които са най-засегнати от конгестия и еритема.

Необходимо е следването на инструкциите, тъй като се съдържат специфични указания за постигане на най-добър резултат, като например специфичната масажна техника, която да се използва.

Арт. код:  640850

ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

200 мл

Скраб за лице, който действа без да дразни чувствителната кожа, елиминира замърсяванията чрез деликатен втриващ се ефект. Специално проектиран в рамките на концепцията Soft Derm, за да гарантира целостта и на най-чувствителната кожа.

Нанася се върху лицето, шията и деколтето с нежни кръгови движения. Тъй като това е чувствителна кожа, продължителността на масажа и неговата интензивност трябва да се адаптират според случая и реакцията на кожата. Tова обикновено трябва да продължи между 3 и 5 минути. В допълнение към регулирането на интензитета на масажа, в случаи на изключителна чувствителност или зони, силно засегнати от еритема, се препоръчва разреждане на продукта в Aqua Defense. След като ексфолирането приключи, продуктът се отстранява с гъби, навлажнени в топла вода.

Арт. код:  640864

Домашна грижа

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

115 мл

Sensitive Cleanser е почистващ гел за лице, специално създаден да предпази и най-чувствителната кожа. Интегриран в линията Soft Derm, този почистващ продукт е първата стъпка при симптоми, свързани с чувствителната кожа.

СЪСТАВ
Термалната вода, Глюкамат, Естествени масла

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанася се върху лицето, директно с ръка или с помощта на гъба за почистване на лице или уред, Внимателно се масажира лицето, за да се отстранят остатъците.

Арт. код:  640862

ТОНИК ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

200 мл

Aqua Defense е успокояващ тоник за лице, специално предназначен за употреба върху чувствителна, деликатна или реактивна кожа. Формулиран на базата на термална вода, той е несравнимо предложение за тонизиране на кожата, хидратиране и възстановяване на нейния баланс, без да уврежда здравето и да я атакува.

СЪСТАВ
Enteromorpha compressa,  Алантоин, Провитамин B5. 

ПРИЛОЖЕНИЕ
Навлажнява се памучен тампон с Aqua Defense и се разнася с нежни движения по лицето. След нанасяне на тоника с  леки потупвния, ще се стимулират микроциркулацията и ще се подобри усвояването на активните съставки.

Арт. код:  640865

ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

115 мл

Intensive Defence 8 SPF, принадлежащ към
линията Soft Derm, е хидратиращ крем за чувствителна кожа със слънцезащитен
фактор SPF 8, идеален за ежедневна грижа и за най-деликатната кожа.

СЪСТАВ
Алантоин, аloe Vera
barbadensis,enteromorpha compressa

ПРИЛОЖЕНИЕ
Добавете продукта, от който лицето ви се нуждае, върху дланта на ръката си и го разнесете с нежен кръгов масаж, докато се абсорбира напълно. Нанесете толкова
пъти, колкото е необходимо, като се  избягва нанасяне върху грима.

Нанася се с леки кръгови масажни движения,
докато се абсорбира напълно. Нанася се толкова пъти колкото е необходимо.
Нанася се върху чиста (почистена от грима) кожа.

Арт. код:   640861 

ХИДРАТИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

30 мл

Intensive Defence 8 SPF, принадлежащ към линията Soft Derm, е хидратиращ крем за чувствителна кожа със слънцезащитен
фактор SPF 8, идеален за ежедневна грижа и за най-деликатната кожа.

СЪСТАВ
Алантоин, аloe Vera
barbadensis,enteromorpha compressa

ПРИЛОЖЕНИЕ
Добавете продукта, от който лицето ви се нуждае, върху дланта на ръката си и го 
разнесете с нежен кръгов масаж, докато се абсорбира напълно Нанесете толкова пъти, колкото е необходимо, като се избягва нанасянето му върху грима.

Нанася се с леки кръгови масажни движения,
докато се абсорбира напълно. Нанася се толкова пъти колкото е необходимо.
Нанася се върху чиста (почистена от грима) кожа.

Арт. код:   640861 

УСПОКОЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

50 мл

Soft Repair е емулсия със свеж и деликатен аромат, източник на мекота и хидратация, специално създадена за чувствителна
кожа. Формулиран за употреба през нощта, когато ефектите му се засилват благодарение на активирането на нощния процес на регенерация на кожата.

Този емулсионен крем е силно подхранващ и има
възстановяваща, успокояваща и регенерираща сила, и върху най-деликатната кожа.

СЪСТАВ
Екстракт от Capparis spinosa, ентероморфакопреса, масло от жожоба.

 ПРИЛОЖЕНИЕ
Продуктът се нанася върху вече почистено, тонизирано и сухо лице, с нежен кръгов масаж нагоре до пълното му абсорбиране.

Арт. код:  640860