MarvenaBeauty.com

LIFT THERAPY

LIFT THERAPY, специална линия анти-отпусната кожа

Програмата за лифтинг терапия действа върху кожата, като помага за намаляване на изразните бръчки и стягане на лицето, шията и брадичката. Това се дължи на способността й да предлага “запълващ ефект” върху браздите и действието й върху клетъчния метаболизъм и синтеза на структурни протеини. Ето защо, след прилагането му, кожата възстановява гладкия си вид и мекота.

Оптимизират се резултатите от други програми, като например интензивни програми против бръчки, като  програмата на  ATACHE Wrinkle Attack. Тъй като, всички заедно атакуват както бръчките, така и отпуснатостта и предлагайки на клиента 360º резултат против стареене.

Професионални продукти

Двоен серум за стягане на брадичката и шията

5 бр x 4 мл в опаковка

Серум, предназначен да действа срещу загубата на твърдост в двойната брадичка и шията. Формула, базирана на естествен лифтинг ефект, където основната му активна съставка, източник на калций и аминокиселини за кожата, извършва реструктуриращо действие и активира клетъчния метаболизъм.

 Тази терапия е идеалното допълнение към леченията за намаляване на бръчките и мимическите линии, тъй като чрез комбинирането им се постигат забележителни резултати против стареене.

Необходимо да се следват указанията , тъй като те съдържат конкретни указания, за да се получи най-добър резултат.

Стягащ концентрат за лице

4 бр x 5 мл в опаковка

Последно поколение концентрат за борба със загубата на обем на лицето. Формулата се основава на перфектната синергия между екстракта от Spilanthes acmella, соевите изофлавони и хиалуроновата киселина, която стимулира собствените естествени стягащи свойства на кожата, реорганизирайки нейната архитектура. Очертанията на лицето стават по-ясни и по-гладките ръбове са видимо дефинирани.

При използването му, е необходимо да се следват указанията, тъй като те съдържат конкретни указания, за да се получи най-добър резултат.

Стягаща маска за лице и шия

5 бр x 30 гр в опаковка

Нова маска Peel Off, със стягащи свойства, благодарение на високото си съдържание на силиций, подобрявайки както тонуса на кожата, така и текстурата. Предефинира очертанията и предотвратява отпуснатостта, като същевременно насърчава усвояването на активните съставки на други продукти.

При използването му, е необходимо да се следват указанията на официалния протокол, тъй като той съдържа конкретни указания, за да се получи най-добър резултат.

Окончателна емулсия

30 мл

Тази емулсия съдържа комбинация от естествени съставки като екстракт от Spilanthes acmella, соеви изофлавони, хиалуронова киселина и сибирски женшен, който добавя стягащ, опъващ ефект, който оставя кожата с кадифено гладък ефект.

При използването му, е необходимо да се следват указанията на официалния протокол, тъй като той съдържа конкретни указания, за да се получи най-добър резултат.

Домашна грижа

СТЯГАЩ ДНЕВЕН КРЕМ СЪС СЛЪНЦЕЗАЩИТА 20 SPF

50 мл

Стягащ и хидратиращ крем за кожа, която има липса на еластичност и дехидратация.

Force Lift Day 20 SPF е предназначен за всички типове кожа и спомага за възстановяването на стегнатия и еластичен вид, освен това осигурява защита срещу UVB и UVA лъчение (20 SPF).

Формулата му е смес от активни съставки, които стимулират естествения стягащ капацитет на кожата, подобряват обновяването на клетките и активират биомеханичните функции на колагена и еластина.

СЪСТАВ
Екстакт от spilanthes acmelia, генистеин, витамин Е ацетат, слънцезащитни продукти.

ПРИЛОЖЕНИЕ
На напълно чисто и сухо лице се нанася слой от Force Lift Day с движения отдолу нагоре, докато се абсорбира напълно. Може да се нанесе върху шията и деколтето, една доста забравена зона, която също има нужда от хидратация, за да подобри външния си вид.

Арт. код:  640102

СТЯГАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ

50 мл

Благодарение на невероятната си комбинация от мощни стягащи и овлажняващи активни съставки, резултатите, предлагани от Lift Therapy Solution, са значителни и забележими след няколко дни прилагане върху кожата на лицето.

С меката си текстура, този крем видимо възвръща комфорта и гладкостта на лицето, като същевременно работи върху структурата на дермата и мускулната контракция.

СЪСТАВ
Acetyl Octapeptide-3 (TensorPeP 3), Spilanthes acmella Flower Extract, Ниацидамид или витамин B3

ПРИЛОЖЕНИЕ
След рутинното почистване лицето продуктът се разнася равномерно върху лицето, шията и деколтето с нежен масаж до пълното му абсорбиране. Може да се използва шпатула, за да се получи необходимото количество продукт.

Арт. код:  640103

ИНТЕНЗИВЕН ЛИФТИНГ КОНТУР ЗА ОЧИ И УСТНИ

15 мл

Интензивният контур за около очи и устни е повдигаща терапия за възстановяване на стегнат и гладък вид на тези деликатни зони.

Формулата му се основава на изключителна комбинация от естествени съставки и два нови синтетични пептида: Октапептид, който е алтернатива на ботулиновия токсин и Тензорни пептиди, вдъхновени от отровата на усойница от змийския храм Пенанг в Малайзия.

Съставките на Intensive Lift Contour спомагат за отпускане на мускулите в определените зони, с цел да заличат изразените бръчки в областта.

СЪСТАВ
Spilanthes acmella Flower Extract, Хиалуроновата киселина, Тензорни мултипептиди

ПРИЛОЖЕНИЕ
Разнася се малко количество на чиста и суха кожа, около очите и устните с леки докосвания, докато се абсорбира напълно. При контакт с очите, измийте обилно с вода.

Арт. код:  640101

ДВОЕН СЕРУМ С ИНТЕНЗИВНО СТЯГАЩО ДЕЙСТВИЕ

30 мл

Този серум е иновативен продукт, който осигурява еластичност на вашата кожа, като същевременно има стягащ ефект и предотвратява загубата на обем. Неговата формула съчетава екстракт от Jambu, активна съставка от естествен произход, която действа в най-дълбоките слоеве на епидермиса и в извънклетъчния матрикс на кожата, с иновативен биоактивен двоен ефект, който добавя преструктуриращото действие на органичния силиций с ефекта на морски колаген.

СЪСТАВ
Тензорни пептиди, Био-органичен SC, Spilanthes acmella Flower Extract, Хиалуронова киселина с високо и ниско молекулно тегло, Естери от пчелен восък и жожоба.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Натискат се двата апликатора върху дланта на ръката  и се смесват двата крема, за да се комбинират всичките му съставки.

Продуктът се нанася върху цялото лице, с леко масажиране , така че активните съставки да проникнат дълбоко и продуктът да се абсорбира напълно.

Арт. код:  640104

НОЩЕН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СЪС СТЯГАЩ ЕФЕКТ

30 мл

Нощен серум със стягащ и овлажняващ ефект. Sublime Lift Night от линията Lift Therapy е иновативен продукт, който осигурява еластичност и стегнатост на кожата на лицето, като същевременно има филър ефект и предотвратява загубата на обем.
Неговата формула, базирана на тензорни пептиди, отпуска мускулната контракция, намалява мимическите бръчки и предотвратява увеличаването им в дълбочина.
Включва също екстракт от Capparis spinosa и Genistein, които стимулират и реорганизират естествените нива на колаген и еластин.
СЪСТАВ
Тензорни пептиди SNAP-8, SYN-AKE, Хиалуроновата киселина, Соеви изофлавони
ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанасят се между 4 и 6 капки от продукта върху чиста кожа, като се избягва контакт на пипетата с кожата. Масажира се с леки движения нагоре с пръсти, докато се абсорбира напълно.
Арт. код: 640100