MarvenaBeauty.com

C Vital

CVITAL, антиоксидантна линия за лице

CVital разкрива невероятната сила на активните антиоксидантни съставки, включително чист и стабилен витамин С, в борбата срещу преждевременното стареене. Кажете сбогом на слабата и увредена кожа и здравей на сияйния тен с CVital!

Кажете сбогом на сухата и увредена кожа и кажете здравей на CVital!

Линията CVital е първата терапия, пусната в Европа, базирана на чист витамин С, която е създадена с цел да отговори на този проблем повече от успешно, тъй като предлага видими резултати след няколко дни употреба. Благодарение на неутрализирането на ROS(свободните радикали), предлагано от нашата специална антиоксидантна формула, линията възстановява, ревитализира и защитава вашата кожа още от първото приложение.

Професионални продукти

Професионален лосион за лице

110 мл

Великолепен богат на витамини лосион, който предотвратява прекомерната кератинизация на кожата и спомага за поддържането на подходящо ниво на хидратация на кожата. Той осигурява незабавно усещане за свежест и благополучие. Програмата е обзаведена с мерителна чаша.

Изсипват се 20 ml в мерителната чаша, добавя се посочената доза (в официалния протокол) на чист витамин С и се разбърка съдържанието с помощта на шпатула.

Целулозна мрежеста маска тип

5 бр в опаковка

Маска с иновативна разтегателна компресирана мрежеста структура. Перфектно събира лицето.

Въвежда се компресираната маска за лице във витаминния разтвор за усвояването му, докато стане гъвкава и влажна тъкан. Докато маската абсорбира витамините от чашата,се  изпълнява следващата стъпка.

Чист стабилен серум с витамин С

20 мл

Емулсия с приятна текстура, която бързо се абсорбира, замислена за завършване на лечението. Осигурява на кожата ревитализиран и сияен вид.

Необходимо е да се следват указанията на официалния протокол, тъй като той варира според момента на процеса, в който се намираме при прилагането на програмата.

Алгинатна маска с витамин С и зелен чай

20 мл 5 бр в опаковка

Благодарение на комбинацията си от активни съставки, тази прахообразна маска кара кожата да възстанови еластичността си и предотвратява образуването на свободни радикали. В допълнение към ефекта, произвеждан от активните му съставки, той подобрява и засилва действието на останалите съставки на програмата, като засилва тяхното проникване.

Необходимо е да се следват указанията на официалния протокол, тъй като той съдържа конкретни указания, за да се получи най-добър резултат.

Носител на течност от липоева киселина и витамин Е

20 мл

Емулсия с приятна текстура, която бързо се абсорбира, замислена за завършване на процедурата. Осигурява на кожата ревитализиран и сияен вид.

Необходимо е да се следват указанията на официалния протокол, тъй като той варира според момента на процеса, в който се намираме при прилагането на програмата.

Домашна грижа

Антиоксидантен крем със слънцезащитен фактор 15 SPF

50 мл

Антиоксидантен крем с липозомален витамин С и ниацинамид, който помага за намаляване на фините линии и бръчки, подобрява текстурата и предпазва кожата от увреждане на околната среда и ефектите от ежедневния стрес върху кожата.

Благодарение на своите филтри SPF 15, предпазва кожата от UV лъчи и синя светлина, излъчвана от електронни устройства. Идеален за всеки тип кожа.

Състав:
Липозомален витамин C и ниацинамид, екстракт от корен Polypodium, Pro Blast System и UV филтри.

Приложение:
Продуктът се нанася върху предварително почистена кожа на лицето, шията и деколтето с нежен кръгово-възходящ масаж до пълното му абсорбиране.

ТРОЕН АНТИОКСИДАНТЕН КРЕМ С ВИТАМИН C

50 мл

Blast C Antioxidant Cream, крем със стабилен липозомен витамин C, е най-новото допълнение към нашата водеща линия CVital. Това наистина е интензивен троен антиоксидантен комплекс, който работи синергично с иновативната съставка Pro Blast System, като довежда кожата до нейното оптимално здравословно състояние и осигурява мощен ефект против стареене благодарение на неутрализирането на свободните кислородни радикали.

СЪСТАВ
Липозомен Витамин С, Липозомна ферулова киселина, Екстракт от родиола, Pro Blast System

ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанесете Blast C Antioxidant Cream върху почистено и подсушено лице, като извършвате нежен масаж до пълното му абсорбиране.

Арт. код:  640120

АНТИОКСИДАНТЕН ГЕЛ-КРЕМ ЗА ОКОЛО ОЧИ И УСТНИ

15 мл

Мултивитаминен околоочен контур със силно антиоксидантно действие. Подхранва, хидратира и озарява тази деликатна зона на лицето, като същевременно се бори срещу появата на мимически бръчки, чрез цялостна формула, базирана на активни съставки с допълващи се функции.

Иновативна и ревитализираща терапия за цялата зона –  от клепачите до тъмните кръгове под очите. Действа върху кожата, като предотвратява и намалява появата на тъмни кръгове, осигурява стегнатост на увисналите клепачи и подобрява еластичността ѝ.

СЪСТАВ
Екстрактът от портокал, Морски глюкозаминогликан, Алфа-бизабол

ПРИЛОЖЕНИЕ
Продуктът се нанася около зоната на очите, като се правят малки точки и се разнася с леки докосвания с безименния пръст. Разнася се върху горния клепач, за да покриете областта на тъмните кръгове и мимическите линии. Контурната зона ще е хидратирана и защитена. В случай, че продуктът попадне в очите, да се измие обилно с вода.

Арт. код:  640122

ТРОЕН АНТИОКСИДАНТЕН БИОЛОГИЧЕН ЗАЩИТЕН НОЩЕН СЕРУМ

серум 15мл+флуид 30мл

Biological Triple Antioxidant Night Protector е продукт с чист стабилизиран витамин С, витамин Е и липоева киселина. Ефективна терапия, която действа както вътре, така и върху клетъчната мембрана, осигурявайки на кожата жизненост, блясък, хидратация, ефект против стареене и защита.

Неговите три основни активни съставки действат синергично, взаимно се подсилват и регенерират, като предлагат ефект, превъзхождащ този, който се получава само с витамин С и осигуряват на кожата необходимата защита срещу агресията на свободните радикали.

СЪСТАВ
Чист Витамин С, Витамин Е, Липоева киселина

ПРИЛОЖЕНИЕ
За да се нанесе, е необходимо първо да се постави необходимата доза от всеки дозатор в дланта и да се разбърка с пръст след което се нанася върху лицето с кръгови движения до пълното му абсорбиране.

Арт. код:  640123

ИНТЕНЗИВЕН ОЗАРЯВАЩ СЕРУМ С ТРОЕН ЕФЕКТ С ВИТАМИН C

30 мл

Новият Blast C Antioxidant Velvet Serum, с витамин С и хиалуронова киселина, е продукт, който задължително трябва да присъства във всяка рутинна грижа за лицето. Неговата мощна формула, базирана на признати активни съставки във високи концентрации, гарантира изключителен озаряващ ефект върху тена на кожата.

Гамата Blast C, в рамките на линията Cvital , се фокусира върху забавянето на процеса на стареене на кожата, като същевременно допринася за поддържането на основните функции на кожата.

СЪСТАВ
Липозомен Витамин С, Ферулова киселина, Транексамовата киселина, Pro Blast System

ПРИЛОЖЕНИ
Върху чиста и суха кожа се нанасят 5 до 10 капки (в зависимост от нуждите на кожата) и се разнасят върху лицето с леки движения до пълното абсорбиране.

Арт. код:  640125

ХИДРАТИРАЩ АНТИОКСИДАНТЕН КРЕМ ЗА НОРМАЛНА И СУХА КОЖА

50 мл

Хидратиращ крем с витамин Е за нормална и суха кожа с антиоксидантно действие. Чудесно решение за предотвратяване на признаците на преждевременно стареене на нашата кожа.

Формулата от активни съставки с голяма антиоксидантна сила, идеална за прилагане върху нормална и суха кожа, с първи признаци на стареене (бръчки и дехидратация).

Има много лека текстура и се отличава с бързата си абсорбция, идеален за употреба всеки ден след рутинно почистване и преди нанасяне на грим.

СЪСТАВ
Витамин Е и екстракт от портокал, Масло от жожоба, Липоева киселина

ПРИЛОЖЕНИЕ
Продуктът се нанася върху лицето, шията и деколтето с нежен кръгово-възходящ масаж до пълното му абсорбиране. Това е момент, в който да се насладите и да се отпуснете благодарение на меката му текстура, освежаващото усещане и приятния аромат.

Арт. код:  640124