MarvenaBeauty.com

За нас

22 години опит

Марвена Бюти“ e официален дистрибутор за българския пазар на високотехнологична апаратура за неинвазивна естетична медицина и професионална козметика.

Ние сме част от групата на „Марвена“ ООД, създадена през 1998 г. с утвърдена история в търговията на медицински продукти. Компанията ни е представител на световноизвестни американски и европейски производители на козметика и специализирана FDA сертифицирана апаратура за безболезнени естетични, козметични и дерматологични процедури. през 1998 г. с утвърдена история в търговията на медицински продукти.

Компанията ни е представител на световноизвестни американски и европейски производители на козметика и специализирана FDA сертифицирана апаратура за безболезнени естетични, козметични и дерматологични процедури.

Какво предлагаме?

Предлагаме пълнo обслужване и завършен кръг от услуги.

До 2 години гаранция

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Възможност за безлихвено изплащане

Безплатна сигурна доставка

Сертифицирано обучение

Важното за Вашия бизнес

Защо да ни се доверите?

Дългогодишният опит и експертиза на екипа ни, гарантират сигурност и доверие в нашите клиенти сред които са водещи дерматологични клиники, естетични и козметични центрове в страната.

Ние вярваме в доброто партньорство и сътрудничество, които да ви помогнат да развиете бизнеса си и да ви отличи от конкуренцията.

Често срещани въпроси

Може ли да се закупи на изплащане ?

Марвена Бюти предлага гъвкави платформи за закупуване на апаратура на изплащане, съобразена с Вашия бизнес и финансови планове.

Предлагате ли обслужване след покупка?

Дългогодишният ни опит в сферата на медицинската и естетична апаратура, козметика и консумативи ни дава възможност да бъдем с клиента от началото на неговата дейност, до постигане на желания успех. Ние гарантираме дългогодишно и сигурно партньорство в подкрепа на Вашия бизнес.

Галерия